×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 11:01

Πέταξε στα σκουπίδια ''2'' Βαθμούς...

ASTERAS-AOS 2012 FASH

Την πρώτη απώλεια βαθμών είχε ο ΑΟ Σύρου στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον Αστέρα Σύρου, με τον οποίο αναδήχτηκε ισόπαλος 1-1.

Syros-foskolosΟι παίχτες του Χρήστου Πελέκη, κύριός στο 1ο μέρος του αγώνα «κατάφεραν» να σπαταλήσουν σωρεία χαμένων ευκαιριών μπροστά στην εστία του Ρούσσου, την οποία παραβίασαν μόλις μια φορά με τον Πάπιτση στο 30΄.

Από την άλλη πλευρά ο Αστέρας Σύρου μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να αμυνθεί και αντεπιτεθεί, πράγμα που τελικά του έδωσε και τον ένα (1) βαθμό της ισοπαλίας, με ένα γκολ από στημένη φάση στο 44΄.

Δεν το καθάρισε.

Με την έναρξη του αγώνα άρχισε και ο ''χορός'' των ευκαιριών για τον ΑΟ Σύρου, ο οποίος μέχρι το 33΄ που άνοιξε το σκορ είχε πάνω από δέκα τελικές προσπάθειες για γκολ. Χαρακτηριστικό της υπεροχής των ''Κίτρινων'' είναι και τα δύο δοκάρια του Πρίντεζη (6΄ και 17΄), ενώ φωνάζουν και για την ακύρωση ως οφσάιντ του γκολ που πέτυχαν με τον Κόκκαλη στο 7΄.

1-0 Και φτάνουμε στο 33΄όπου σε μια περίεργη φάση ο Βαμβακούσης πέφτει στο έδαφος τραυματίας με τους παίχτες του Αστέρα να σταματούν αδικαιολογήτως και τον Πάπιτση να εκμεταλλεύεται την προσωρινή αδράνεια της άμυνας του Αστέρα, μπαίνοντας στην μεγάλη περιοχή και πλασάροντας τον Ρούσσο.

1-1 Και ενώ τα λεπτά περνούσαν ο Αστέρας στην πρώτη ουσιαστική απειλή από πλευράς του, προειδοποιεί αρχικά με κεφαλιά του Βελέντζα στο 33΄ και (12) λεπτά αργότερα ισοφαρίζει το ματς μετά από ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Ξανθάκης, δημιουργώντας σύγχυση στην περιοχή του ΑΟ Σύρου και αναγκάζοντας τον Κρητικό σε λάθος εκτίμηση, φέρνοντας επωφελούμενο τον Καμπάνη, ο οποίος απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο κύριος Δεληγιάννης σφύριξε την λήξη του ημιχρόνου.

Κατέβασαν ταχύτητα.

Αν και ο ΑΟ Σύρου μπήκε φουριόζος, επιχειρώντας μάλιστα να προηγηθεί με σουτ του Ρούσσου στα πρώτα δευτερόλεπτα της επανάληψης, στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε δραματικά, με τον Αστέρα να διανύει ένα SYROS THEOFILOS METAFORES MIKROεπιθετικά καλό δεκαπεντάλεπτο, το οποίο όμως δεν στάθηκε ικανό να αποδώσει καρπούς.

Ουσιαστικά ο αγώνας τελείωσε στο 65΄όπου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Ρηγούτσος και ο Αστέρας αναγκάστηκε να κλειστεί πίσω από το κέντρο περιμένοντας των αντίπαλο του.

Οι κινήσεις του Χρήστου Πελέκη, ο οποίος γύρισε την ομάδα σε πλήρη επιθετικό σχηματισμό με το πέρασμα του Μουμπάρακ στο παιχνίδι, πράγμα όμως που δεν στάθηκε ικανό να γυρίσει την εικόνα τις αναμέτρησης.

Γερό στραβοπάτημα.

Αν περίμενε κάποιο στραβοπάτημα ο Α.Ο Σύρου, σίγουρα δεν το περίμενε στο συγκεκριμένο ματς, όπου θα λέγαμε ότι παρουσιάστηκε πολύ χαλαρός και γεμάτος σιγουριά, πράγμα που τελικά πλήρωσε με την απώλεια δύο βαθμών. Πάντως οι παράγοντες του Συριανού σωματείου τα είχαν με την τύχη τους μετά το τέλος της αναμέτρησης, ενώ παραπονέθηκαν έντονα και για την διαιτησία, φωνάζοντας για δύο φάσεις που κόπηκαν ως οφ σάιντ.

Συνθέσεις

Αστέρας Σύρου: Ρούσσος, Καλογεράς, Βασάλος (78΄Σαμιωτάκης), Γλύκας, Καμπάνης, Ρηγούτσος, Ταλαντζής, Ξανθάκης (72΄Τζέρμπος), Βελέντζας (89΄Μανούσος), Καπετανάκης, Ψωμάς.

ΑΟ Σύρου: Κρητικός, Μπελεγρίνης (76΄Δημόπουλος), Βαμβακούσης, Σούρλας, Μαραγκός (58΄Τζώρτζης), Κόκκαλης, Πάπιτσης, Αλιφραγκής, Αμπντούλ, Κουρούμα, Πρίντεζης (62΄Μουμπάρακ).

ASTERAS-AOS 2012ASTERAS-AOS 2012 001ASTERAS-AOS 2012 002ASTERAS-AOS 2012 003ASTERAS-AOS 2012 004ASTERAS-AOS 2012 005ASTERAS-AOS 2012 006ASTERAS-AOS 2012 007ASTERAS-AOS 2012 008ASTERAS-AOS 2012 009ASTERAS-AOS 2012 010

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares