×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012 13:36

Άνετη επικράτηση, με επιβλητικό σκορ…

AJAX-AOP 2012

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Άγιαξ Σύρου, ο οποίος χθες στη Σύρο, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο νίκησε τον «σακατεμένο» από απουσίες ΑΟ Πάρου 6-1.

Syros raouzaiosΗ ομάδα του Μάκη Πούλου, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα, μετατρέποντας ένα δύσκολο ματς σε μια εύκολη υπόθεση γι αυτήν. Μάλιστα ο Αίαντας παιχνίδι με το παιχνίδι δείχνει να δένει περισσότερο, παρουσιάζοντας ένα πολύ δυνατό σύνολο… πράγμα που γνωρίζουν πολύ καλά όλοι στο "Ερυθρόλευκο" στρατόπεδο, αλλά θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους από επιλογή.

Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Πάρου, ενώ προσπάθησε τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς είχε προβλήματα στην αμυντική του λειτουργία και πολλούς παίχτες σε κακή μέρα. Το μόνο που θα πρέπει να κρατήσουν οι Παριανοί από την χθεσινή μέρα είναι η ευχάριστη εικόνα των ακαδημιών τους που «πλημμύρησαν» τη Σύρο, όπου ταξίδεψαν για να δώσουν φιλικά παιχνίδια.

Κυριάρχησε.

Το αγωνιστικό κομμάτι δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, μιας και το σκορ δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο. Ο Άγιαξ ήταν κυρίαρχος σε όλες τις γραμμές και παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστή ανάπτυξη είτε από τον άξονα, είτε από τις πτέρυγες.SYROS STILVI KAFE039

1-0 Το σκορ της αναμέτρησης άνοιξε ο Σαγκινέτος στο 4΄,με όμορφο πλασέ εντός περιοχής.

2-0 Ο Μπαλόπιτας στο 23΄διπλασιάζει τα τέρματα του Άγιαξ, επωφελούμενος ασταθή απόκρουση του Νίκα.

3-0 Ο ίδιος παίχτης στο 27΄τροφωδοτήτε άψογα από τον Λούσα και με ψύχραιμο πλασέ τριπλασιάζει τα τέρματα για τον Άγιαξ.

4-0 Το σκορ ημιχρόνου σημειώθηκε από τον Μανουδάκη, ο οποίος μετά από εκτέλεση φάουλ του Ξυγκάκη μπήκε στην πορεία της μπάλας και με έξοχη κεφαλιά έβαλε το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

5-0 Δεν είχε συμπληρωθεί καν το 1ο λεπτό της επανάληψης όταν ο Σαγκινέτος έλαβε την ωραία πάσα του Μπαλόπιτα και με όμορφο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0.

6-0 Και φτάνουμε στο 49΄όπου ο Λούσας με ατομική ενέργεια διείσδυσε στην περιοχή των Παριανών και με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Νίκα.

6-1 Το γκολ της τιμής για τον ΑΟ Πάρου έρχεται στο 58΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουρτζίδη.

Νεανικό σχήμα.

Δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας παιχτών, που είχαν οι δύο ομάδες στην σύνθεσης τους. Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο είναι το παράδειγμα του Άγιαξ, με τον Μάκη Πούλο να χρησιμοποιεί στο χθεσινό ματς πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας των παιχτών που αγωνίστηκαν μετά βίας έπιανε τα (20) χρόνια.

Αναβάθμιση και στην εξέδρα.

AJAX-AOP 009Πρωτότυπες μεθόδους χρησιμοποιεί η διοίκηση του Άγιαξ Σύρου προκειμένου να ευχαριστήσει τον κόσμο που παρακολουθεί τους αγώνες της ομάδας τους. Έτσι στο χθεσινό ματς εκτός από την μουσική, που ηχούσε στα μεγάφωνα του γηπέδου, υπήρχε προσφώνηση, των συνθέσεων καθώς και τον αλλαγών που πραγματοποιούνταν κατά την διάρκεια του ματς. Πολύ καλή ιδέα είναι και η κλήρωση που θα γίνετε σε κάθε ματς, όπου από τα εισιτήρια (χωρίς λαχνούς) θα προκύπτει ένας τυχερός που θα κερδίζει ένα δώρο. Στην χθεσινή αναμέτρηση κληρώθηκε μια φόρμα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου.

Και τώρα η Μήλο.

Με καθαρό μυαλό και χαμηλούς τόνους αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του Άγιαξ το ντέρμπι πρωτοπόρων της επόμενης εβδομάδας με αντίπαλο τον Παμμηλιακό στη Μήλο. Μάλιστα σε ερωτήσεις, που θέσαμε σχετικά με το ματς όλοι φρόντισαν να τονίσουν ότι είναι απλά ένα παιχνίδι ακόμα, καθώς πιστεύουν ότι δεν θα είναι το ματς που θα κρίνει την πορεία του ομίλου, τονίζοντας ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα.

Συνθέσεις

Άγιαξ Σύρου (Πούλος): Συριανός, Μελισσάκης, Συμιγδαλάς (68΄Νομικός), Μουράϊ, Αναγνωστόπουλος, Ρούσσος, Μπαλόπιτας (54΄Αρβανίτης), Λούσας, Σαγκινέτος (48΄Δεναξάς), Μανουδάκης, Ξυγκάκης.

ΑΟ Πάρου (Λάπη): Νίκας Δ., Μουλάς, Σένκα (17΄Τσαντούλης), Γαβαλάς, Μπάλιος, Άσκο (46΄Νίκας Ι.), Τσόκα, Δαφερέρας, Γιουρτζίδης, Παντελαίος (46΄Καβάλλης), Καζακίδης.

AJAX-AOPAJAX-AOP 001AJAX-AOP 002AJAX-AOP 003AJAX-AOP 004AJAX-AOP 005AJAX-AOP 006AJAX-AOP 007AJAX-AOP 008AJAX-AOP 009

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares