Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 23:45

Με ''σούπερ Τσιάβο'' ο Πύργου ξεκίνησε με εμφατική νίκη κόντρα στον ΑΜΣ Φιλωτίου

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Κυκλάδων ο ΑΟ Πύργου, καθώς στο παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο των Φηρών επικράτησε με 5-0 του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σκούνα έφτασαν σε μία εύκολη νίκη που έφερε τον πρώτο τρίποντο για φέτος. Χατ τρικ πέτυχε ο Δημήτρης Τσιάβος που έφτασε τα πέντε (5)! γκολ με τη φανέλα του ΑΟ Πύργου σε μόλις δύο παιχνίδια (είχε σκοράρει 2 τέρματα στο παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕ Πάρου).

PYRGOS FILOTI DIAITITES EISODOS

Μόλις στο 1ο λεπτό, στο ντεμπούτο του με τον ΑΟ Πύργου ο μικρός Σπύρος Φύτρος μετά από ωραία ενέργεια του Αντώνη Τριανταφύλλου, πέτυχε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Το 2-0 έκανε ο Δημήτρης Τσιάβος στο 12' με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 μετά από ασίστ του Σπύρου Φύτρου σε μία υποδειγματική αντεπίθεση.

Ο έμπειρος, Γιώργος Κελιδης μετά από ωραία μπαλια του Γιάννη Δαβιλά, έκανε το 4-0 στο 50, με τον Δημήτρη Τσιάβο να πετυχαίνει το 5-0 και προσωπικό χατ τρικ με ωραία ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή στο 75'.

PYRGOS FILOTI DIAITITES ARXIGOI

Διαιτητική τριάδα: Ρούσσου, Νάκκας, Πεγιός

ΑΟ Πύργου (Σκούνας): Καραμολέγκος, Ξαγοράρης, Ανωγεινάκης, Νομικός Β., Τριανταφύλλου (46' Κελίδης), Ντεκίδης, Φύτρος Σ. (46' Καρατζιάς), Δαβιλάς, Βουλγαράκης, Φύτρος Μ. (46' Δρόσος), Τσιάβος.

Αναπληρωματικοί: Προεστάκης, Παπαθανασίου, Μοσχούρης, Κουρπέτης, Νομικός Μ.

ΑΜΣ Φιλωτίου (Προμπονάς): Μπαρόλας, Μουστάκης Ν., Κοττάκης, Πιτταράς, Πενίκου, Λιαρμακόπουλος, Κρητικός, Φράγκος (25' Χωριανόπουλος), Ευριπιώτης (55' Μουστάκης Δ.), Βενιεράκης, Μαργαρίτης.

AO PYRGOU ME FILOTI PAGOS

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares