Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 11:40

Περικλής Μηνάς: Μας αδικεί η βαθμολογική θέση που βρισκόμαστε

Μέχρι τώρα έχει μια εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα. Με ένα γκολ και τρεις ασίστ, είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους ποδοσφαιριστές της Ελλάδας Σύρου και δίκαια μπορεί να χαρακτηριστεί μια από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές των Κυκλαδιτών.

Του Σοφοκλή Φραγκογιαννόπουλου

Ο Περικλής Μηνάς, μιλά σήμερα αποκλειστικά στην «Πατρίς Σπορ», για το νησί της Σύρου, τη μάχη της παραμονής, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά και τις φιλίες τις οποίες έχει διατηρήσει μέσα από τη σύντομη παρουσία του στον Αστέρα Αμαλιάδας.

Ο Τρικαλινός επιθετικός, έχει συνδέσει την πολύ σύντομη παραμονή του στην Αμαλιάδα, με τη μεγαλύτερη επιτυχία της σύγχρονης ιστορίας της. Την κατάκτηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ 2 μέσα στο γήπεδο, με εκείνη την εξαιρετική ομάδα και ένα πρωτοφανές εγχείρημα το οποίο είχε στηρίξει οικονομικά ο Θανάσης Παπαγεωργίου. Ο Μηνάς, είχε φτάσει τον Γενάρη και προσαρμόστηκε άμεσα, όντας ένας εκρηκτικός ακραίος επιθετικός, με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα. Φεύγοντας από τον Αστέρα, συνέχισε στην Ιεράπετρα και σήμερα ανήκει στο δυναμικό της Ελλάδας Σύρου, μιας από τις δυνητικές αντιπάλους του Παμβουπρασιακού στην προσπάθεια για παραμονή στη Γ’ Εθνική.

«Η Ελλάς δουλεύει επαγγελματικά»

Ο Περικλής Μηνάς, μιλά για τη Σύρο και την προσαρμογή του εκεί: «Η Σύρος είναι ένα όμορφο νησί, από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, ένιωσα άνετα με τους ανθρώπους και προσαρμόστηκα πολύ εύκολα. Η ομάδα παρόλο που είναι πρωτοεμφανιζόμενη στην κατηγορία προσπαθεί να λειτουργεί σε επαγγελματικά πλαίσια και να παρέχει όσο περισσότερα μπορεί για να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά μας».

«Μας αδικούν λίγο τα αποτελέσματα»

Για τον στόχο της Ελλάδας, λέει: «Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία, δουλεύουμε καθημερινά για να παρουσιάζουμε ένα καλό πρόσωπο παιχνίδι με παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο και η μέχρι τώρα πορεία βαθμολογικά πιστεύω μας αδικεί, ωστόσο με δουλειά θα τα καταφέρουμε».

«Ακόμα δεν έχουν ξεχωρίσει ομάδες»

Για το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ο Θεσσαλός winger διαπιστώνει ότι πρόκειται για μια αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε πολλές ομάδες: «Το πρωτάθλημα έως τώρα είναι πολύ ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες έχουν να παρουσιάσουν κάτι καλό, χωρίς μεγάλες διαφορές. Και γι’ αυτό δεν έχουν ξεχωρίσει ακόμα οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Ούτε εκείνες οι οποίες θα παλέψουν για την παραμονή».

«Διατηρώ ακόμα φίλους στην Αμαλιάδα»

Τέλος, ο Περικλής Μηνάς, μιλά και για το σύντομο πέρασμά του από την Αμαλιάδα: «Παρά το σύντομο πέρασμά μου από τον Αστέρα και την Αμαλιάδα, έκανα φίλους που ακόμα και σήμερα, μετά από εφτά χρόνια, διατηρώ επικοινωνία μαζί τους».

Πηγή: patrisnews.gr

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares