Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 21:39

Γάμος Απόστολου - Όλγας. Από το κάστρο στην καρδιά του Πλαταμώνα

Η θεομηνία Daniel, πριν 2 μήνες, έπληξε τον Θεσσαλικό κάμπο αλλά δεν «χτύπησε» τον Πλαταμώνα. Πέρασε οριακά δίπλα του. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν υπήρξε έντονη πλημμύρα. Πλημμύρα χαράς και ευτυχίας σε ένα λαμπερό ζευγάρι του Ελληνικού βόλλεϋ και στους καλεσμένους που είχαν την τύχη να παρευρεθούν.

9O0A8362

Ο Απόστολος Οικονόμου και η Όλγα Βεργίδου παντρεύτηκαν τελικά στο tie brake μετά από αρκετά χρόνια σχέσης. Ήταν η αναμενόμενη κατάληξη μίας όμορφης ιστορίας που προέκυψε και εξελίχθηκε στα παρκέ της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η διαδρομή αυτή αλλάζει σκηνικό για την Όλγα Βεργίδου που σταμάτησε τα service και θα αγωνίζεται πλέον σε άλλο επαγγελματικό χώρο.

Στη σκιά του κάστρου του Πλαταμώνα, ένα φθινοπωρινό σούρουπο με αρκετή υγρασία, έγινε η σεμνή τελετή στο εκκλησάκι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Λίγοι εκλεκτοί καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων και η ηγεσία της Volley Lugano, νυν ομάδα του Απόστολου Οικονόμου. Τίμησαν μία ειλικρινή συνεργασία ταξιδεύοντας από τις Ελβετικές Άλπεις για να καταθέσουν τις ευχές τους. Με Ιταλικό ενδυματολογικό στυλ ο γαμπρός, με ένα μινιμαλιστικό και εκλεπτυσμένο νυφικό η πανέμορφη νύφη. 

9O0A8918

Ακολούθησε δεξίωση σε έναν όμορφο χώρο με θέα το Αιγαίο και τη Χαλκιδική. Παλιοί γνωστοί από τα φιλέ, συναντηθήκαμε ξανά και θαυμάσαμε τα άγνωστα χορευτικά ταλέντα του ζευγαριού στην πίστα του κέντρου. Για την ιστορία, παρόντες ήταν η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου, η Μαρία Οικονομίδου, η Ιλιόνη Κελεσίδου, ο Αργύρης Αντιφάκος, το team από την ιστορική χρονιά 2015-16, φίλοι και παράγοντες από τον Πανναξιακό. Μια αυθεντικά όμορφη νύχτα, χωρίς καραβάνια ξεχασμένων συγγενών και νεόπλουτες επιδείξεις.

 Μετά τους Αθανασόπουλο – Μποροβίντσεκ, Ρούση – Τσίμα κλπ, ήρθε και αυτό το ζευγάρι να συμπληρώσει αυτές τις μικρές ανθρώπινες ιστορίες που γεννιούνται στα γήπεδα μεταξύ αθλητών και προπονητών. Στην αρχή αμήχανα, στη συνέχεια με επιβεβαίωση, ειλικρίνεια, σεβασμό. Σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον που ενίοτε είναι καχύποπτο , ζηλόφθονο ή μοχθηρό. Η δύσκολη αυτή διέλευση εγγυάται μία σχέση που έχει «προπονηθεί» σκληρά και θα έχει επιτυχημένα αποτελέσματα στο κοινό τους μέλλον.

9O0A8480

Γιώργος Νομικός Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κατηγορία Μαγνητική

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares