Κυριακή, 19 Νοεμβρίου 2023 19:38

Έκανε το 3 στα 3 με τον Πύργο ο Πανθηραϊκός [pics]

Ο Πανθηραϊκός επικράτησε δίκαια με 3-0 του ΑΟ Πύργου για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου στην Α' Κατηγορία.

AO PYRGOU PANTHIRAIKOS 1

Ανταπόκριση: Αντώνης Κοραής

Ο Πανθηραϊκός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια, ελέγχοντας το παιχνίδι, ενώ ο Πύργος που είχε απουσίες, υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι, απειλώντας ελάχιστα.

Αυτή η νίκη ήταν η τρίτη σερί για τον Πανθηραϊκό, που βρίσκεται πλέον στη 2η θέση ισοβαθμώντας με τον Πανναξιακό, ενώ ο Πύργος έμεινε στους τρεις βαθμούς με μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα.  

AO PYRGOU PANTHIRAIKOS 2

Τα γκολ: 

Στο 21', μετά από κλέψιμο των παικτών ου Πανθηραϊκού έξω από την περιοχή, ο Γαλανός γύρισε από δεξιά και ο Παπαβασιλείου από την καρδιά της περιοχής με όμορφο πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 58' ο Γαλανός εκτέλεσε απευθείας φάουλ από τα δεξιά και μετά από λάθος εκτίμηση του Καραμολέγκου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του.

Στο 82' η μπάλα απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς του Πύργου, ο Κρεμμύδας έγινε αποδέκτης και με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 3-0. Στη συγκεκριμένη φάση οι γηπεδούχοι φωνάζουν για χέρι του Κρεμμύδα στο κοντρόλ που έκανε.

Στο 66' ο Γαλανός είχε δοκάρι και στο 67' ο Ξαγοράρης συγκρούστηκε με τον Κρεμμύδα, με αποτέλεσμα ο παίκτης του Πύργου να μεταφερθεί με φορείο εκτός αγωνιστικού χώρου και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για περεταίρω εξετάσεις.

Στο 87' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη - κόκκινη κάρτα ο Γιάννης Δαβιλάς.

Με παράπονα για τη διαιτησία και από τις δύο ομάδες ολοκληρώθηκε το παιχνίδι.

AO PYRGOU PANTHIRAIKOS 3

Διαιτητική τριάδα: Ρούσσου, Νάκκας, Σαββατιανός

ΑΟ Πύργου (Σκούνας): Καραμολέγκος, Ξαγοράρης (71' Προεστάκης), Βρέναγκρ, Κακαξυλάκης, Τριανταφύλλου, Καρατζιάς, Φύτρος (46' Παπαθανασίου), Δαβιλας, Κβαβάτζε (41' Κελίδης), Ντεκίδης, Τσιάβος

Πανθηραϊκός (Κρεμμύδας): Ρούσσος, Τσάνο (95' Καραγιάννης Β.), Νομικός (95' Καβαλλάρης), Μοσχάτος, Κράσι, Διονυσόπουλος, Κρεμμύδας, Σιγάλας (75' Κράσι), Παπαβασιλείου (95' Μεμα), Γαλανός (83' Χαϊνταράι), Βλαβιανός

AO PYRGOU PANTHIRAIKOS 5

Η βαθμολογία

2023 11 19 1

 

AO PYRGOU PANTHIRAIKOS 6

AO PYRGOU PANTHIRAIKOS 7

AO PYRGOU PANTHIRAIKOS 8

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares