Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 22:48

Πήρε το ντέρμπι με τον Πάγο και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή ο Αίαντας Σύρου

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Αίαντας Σύρου νίκησε 5-0 τον Πάγο σε αγώνα που έγινε για τον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα του Χρήστου Πελέκη ήταν εντυπωσιακή, μετατρέποντας το τοπικό ντέρμπι της Σύρου σε παράσταση για ένα ρόλο και πλέον οδηγεί την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το σκορ άνοιξε γρήγορα ο Μάιπας στο 4ο λεπτό, βάζοντας μπροστά την ομάδα του πολύ γρήγορα.

Στο 29΄ ο Βαγγέλης Νομικός διπλασίασε τα τέρματα του Αίαντα Σύρου, με το Νίκο Ξαγοράρη να δίνει αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου (43΄).

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε για την ομάδα του Χρήστου Πελέκη, με τον Ξαγοράρη να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 59΄. Το τελικό 5-0 σημείωσε ο Βλαχάκης στο 63΄

Διαιτητής: Κουμπαράκης | Βοηθοί: Αρμακόλας-Καλόγερας

Αίντας Σύρου (Πελέκης): Μώτος, Βλαχάκης, Ρούσσος (Ψαρρός 85΄), Σαμανίδης, Κολλιάκος, Μάιπας, Νομικός (Καλλίγερος 65΄), Μπαλόπητας (Καμπάνης 65΄), Σαγκινέτος (Γιατσίδης 78΄), Ραμπαβίλας, Ξαγοράρης (Καπέλλας 85΄)

Α.Ο Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός (Κρίστι 65΄), Βουτσίνος (Μαραγκός 46΄) Αργυρός (Ξανθάκης 51΄), Νομικός (Καπέλλας 53΄), Σπανός, Σκορδίλης, Ρηγούτσος, Ρούσσος Κ, Τρόκα (Ρούσσος Κώστας 53΄) Μπάιλας, Πρίντεζης

Η βαθμολογία του ομίλου (ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ)

 

A KATIGORIA16 11

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares