Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2012 23:53

Στενή τριων ταχυτήτων.

steni-asteras-4-11-2012-0

Κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες παρουσίας περίπου 100 φίλων του ποδοσφαίρου διεξήχθη στο γήπεδο της Στενής ο αγώνας μεταξύ της Α.Ε Στενής και του Αστέρα Σύρου.

Οι γηπεδούχοι με φόρα από το 2-5 στην Υδρούσα, μπήκαν φουριόζοι στο ματς και απείλησαν σχετικά νωρίς στο 16ο λεπτό όταν το σουτ του Φώσκολου πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι. Μόλις 6 λεπτά αργότερα ο Ζαλώνης Ι. απέτυχε σε τετ-α-τετ, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

steni-asteras-4-11-2012-1

Ο Αστέρας απείλησε στο 29ο λεπτό όταν μετά από λάθος του Φώσκολου Ν., έφυγε η μπάλα από τα χέρια του, χτύπησε στο δοκάρι και γύρισε πάλι στα χέρια του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αστέρας σημείωσε γκολ το οποίο ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

Στο 32ο λεπτό η Στενή απείλησε αλλά η εξ'επαφής κεφαλιά του Απέργη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Αστέρα.

Στο 37ο λεπτό ο Αστέρας σημείωσε και δεύτερο γκολ, το οποίο κι αυτό ακυρώθηκε ως οφσάιντ, το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Στενή είχε δοκάρι με τον Απέργη μετά από σουτ από το ύψος του πέναλτι. Η λύτρωση για την Στενή ήρθε στο 43ο λεπτό όταν μετά από μια εξαιρετική αντεπίθεση ο Ζαλώνης Ι. κρέμασε τον τερματοφύλακα του Αστέρα. Κάπως έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

steni-asteras-4-11-2012-2

Στο 56ο λεπτό η Στενή διπλασίασε τα τέρματά της με τον Ζαλώνη Γ. μετά από λάθος βολέ  του τερματοφύλακα του Αστέρα το οποίο κόντραρε σε παίχτη και με ψύχραιμο πλασέ ο Ζαλώνης έδωσε αέρα 2 τερμάτων στους γηπεδούχους.

Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού η Στενή είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα με κατοχή μπάλας και φαρμακερές αντεπιθέσεις.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ζαλώνης Ι. στο 81ο λεπτό ,ο οποίος μετά από εξαιρετικό συνδυασμό του Ζαλώνη Γ. και του Φώσκολου Ι., με τον τελευταίο να βγάζει8 τετ-α-τετ τον Ζαλώνη Ι. κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Καλή η διαιτησία των Βαρδακαστάνη, Μουτάφη, Δρόσου.

steni-asteras-4-11-2012-3

Α.Ε Στενής: ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ν., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ. (ΖΑΛΩΝΗΣ Ν.), ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ Α. (ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ Ι.), ΝΑΖΟΣ Σ., ΛΕΙΒΑΔΑΡΗΣ Π., ΖΑΛΩΝΗΣ Μ., ΦΩΣΚΟΛΟΣ Ι., ΦΩΣΚΟΛΟΣ Σ., ΖΑΛΩΝΗΣ Γ., ΖΑΛΩΝΗΣ Ι., ΑΠΕΡΓΗΣ Ν.

Αστέρας Σύρου: ΡΟΥΣΣΟΣ Ν., ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Α. (ΜΠΑΙΛΑΣ Κ.), ΤΑΛΑΝΤΖΗΣ Ι., ΜΑΝΟΥΣΟΣ Ν. (ΡΟΥΣΟΥΝΕΛΟΣ Α.), ΚΑΜΠΑΝΗΣ Α., ΒΑΣΑΛΟΣ Γ., ΒΑΜΒΑΚΟΥΣΗΣ Α., ΞΑΝΘΑΚΗΣ Ι., ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ Γ., ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ Π. (ΚΟΠΕΛΟΣ Σ), ΨΩΜΑΣ Π.


ΣΤΕΝΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΥΡΟΥ 3-0 από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares