Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 18:43

Κόπηκε στο Αίγιο το σερί νικών της Ελλάς Σύρου [pics]

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτέλεσμα στο Αίγιο η Ελλάς Σύρου, όπου την ήττα με 2-1 από τον Παναιγιάλειο.

Στον αγώνα που έγινε το μεσημέρι για την 13η αγωνιστική του Γ ομίλου της Γ Εθνικής η ομάδα της Σύρου έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ με τον Παναιγιάλειο να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα του στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης.

Η Ελλάς από την πλευρά της είχε καλές στιγμές για να ξαναμπεί στον ματς, ωστόσο δεν τις αξιοποίησε με τον Παναγιάλειο ουσιαστικά να «καθαρίζει» από νωρίς το παιχνίδι.

Με αυτή τη νίκη ο Παναιγιάλειος έφτασε τους 26 βαθμούς, φιγουράροντας στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ για την Ελλάς αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά τις τρεις σερί νίκες, με την ομάδα της Σύρου να βρίσκεται κοντά στη ζώνη με 19 βαθμούς στην 9η θέση.

vathmologia

Η Ελλάς Σύρου φωνάζει για πέναλτι στο 90', καθώς ο διαιτητής Μπέγκος είπε «όχι» σε χέρι μέσα στην περιοχή σε σουτ του Παράβαλου που βρήκε σε αμυντικό.

Στο 13΄ ήρθε το πρώτο γκολ για τον Παναιγιάλειο, με τον Σανδραβέλη να σεντράρει από τα αριστερά και τον Βασίλτση με καταπληκτικό γυριστό σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Ελλάς Σύρου.

Στο 27΄ ο Παναιγιάλειος έκανε δυο τα τέρματα του, με τον Σανδραβέλη να σεντράρει από τα αριστερά και τον Μακρή με κεφαλιά να στέλνει για 2η φορά την μπάλα στα δίχτυα της Ελλάς Σύρου.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Ελλάς Σύρου σημειώθηκε στο 53, με την κεφαλιά του Μπόσιο μετά το φάουλ του Καρμοίρη, να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Ι. Παπαδόπουλου.

Τελικά η Ελλάς Σύρου σκόραρε στο 84', όπου μετά από σέντρα του Ζαχί, ο Μελισσόπουλος μείωσε σε 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς οι εμφανίσεις των δύο ομάδων ήταν όμοιες, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να ζητά τελικά αλλαγή και την Ελλάς να αγωνίζεται με προπονητικά σετ.

PANAIGIALIOS ELLAS DIAAITITES

Διαιτητής: Ανδρέας Μπέγκος (Αργολίδος), Βοηθοί: Κωνσταντόπουλος -Τσούκας (Αρκαδίας)

Παναιγιάλειος (Ν. Μανούρας) : Ι. Παπαδόπουλος, Μωραϊτης, Κυριακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαϊδης, Μακρής, Κοντοχρήστος, Σανδραβέλης (75′ Τρέσα), Λούκας (80′ Τ. Παπαδόπουλος), Κραγιόπουλος, Βασίλτσης (68′ Σκούτας)

PANAIGIALEIOS

Ελλάς Σύρου (Π. Χριστοφιλέας) : Β. Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Ζαχί, Οικονομόπουλος (46′ Παυλόπουλος / λ.τ. 62′ Παράβαλος), Μάγκας, Καρμοίρης, Μπόσιο, Μούντριχας, Μηνάς (90′ Συριανός), Πάμπελ, Μελλισόπουλος.

ELLAS STO AIGIO

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2023

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares