Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 21:27

Διαμαρτύρεται για κακό ορισμό και διαιτησία ο Πανθηραϊκός

Ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζει τη διαμαρτυρία του για τον ορισμό του αγώνα με τον Πανναξιακό και την διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι εξέδωσε ο Πανθηραϊκός.

Αναλυτικά:

Με αφορμή το σημερινό αγώνα πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας με αντίπαλο τον Πανναξιακό στη Νάξο, το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του για ορισμένα ζητήματα που σχετίζονται με την κατάσταση στο κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Αρχικά, η ομάδα μας με έγγραφο αίτημα της από την 2/11/2023 (δηλαδή εδώ και ένα μήνα περίπου) είχε ζητήσει από την ΕΠΣ Κυκλάδων να μην οριστεί αγώνας πρωταθλήματος για τις 2-3/12/23 λόγω προγραμματισμένης απουσίας σημαντικού μέρους αθλητών μας που συμμετείχαν σε εκδρομή στο εξωτερικό με το σχολείο τους. Ωστόσο ορίστηκε ο σημερινός αγώνας με τον Πανναξιακό που αφορά την 6η αγωνιστική, τη στιγμή μάλιστα που δεν έχει οριστεί ποτέ ο αγώνας της 5ης αγωνιστικής με τη Θύελλα Καμαρίου. Στις επικοινωνίες μας με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Φρέρη μας έγινε γνωστό ότι η ομάδα του Πανναξιακού δεν συναινεί σε μια αναβολή του παιχνιδιού, κάτι που αντιληφθήκαμε και κατά την επικοινωνία μας με ανθρώπους από το Σωματείο της Νάξου.

Βέβαια, η δική μας ομάδα ποτέ δεν έχει ερωτηθεί για το εάν συναινεί ή όχι στην αναβολή ενός αγώνα. Επίσης, στα παιχνίδια του πρώτου γύρου με τις ομάδες της Νάξου, που εκ προοιμίου ορίστηκαν στη Σαντορίνη, είδαμε αδιαμαρτύρητα τους αγώνες να διεξάγονται σε δυο ημίχρονα των 35-40 λεπτών και χωρίς 15λεπτη ανάπαυλα, προκειμένου να εξυπηρετούν οι φιλοξενούμενες ομάδες και να ολοκληρώσουν αυθημερόν τις υποχρεώσεις τους, ανεξάρτητα εάν καταστρατηγήθηκαν βασικοί κανόνες του αθλήματος.

Σε όλα τα παραπάνω προστέθηκε και ο διαιτητής του σημερινού παιχνιδιού κ. Δεγαΐτας, ο οποίος σε ένα εξ´αρχής δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μας αποφάσισε να αφήσει με 10 παίκτες τον Πανθηραϊκό, αποβάλλοντας στο 68’ και με το σκορ στο 0-0, με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κράσι Ε., για ένα συνηθισμένο μαρκάρισμα αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή, και ενώ 2´ λεπτά νωρίτερα ποδοσφαιριστής του Πανναξιακού τιμωρήθηκε επίσης με κίτρινη κάρτα για ένα πολύ πιο επικίνδυνο μαρκάρισμα το οποίο έφτανε τα όρια της απευθείας κόκκινης.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Πανθηραϊκός να έχει ασπαστεί μια διαφορετική φιλοσοφία που απέχει από τον στυγνό πρωταθλητισμό και επενδύει στο ντόπιο στοιχείο και τους νεαρούς ηλικιακά αθλητές, ωστόσο αυτό δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μη σέβεται την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας καθώς και την πολυετή ιστορία του Σωματείου μας στο χώρο του κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου.

Και δυστυχώς, καταστάσεις όπως οι παραπάνω, όχι μόνο προσβάλλουν την ομάδα μας αλλά δεν συμβάλλουν καθόλου στην βελτίωση του κατά γενική ομολογία υποβαθμισμένου πρωταθλήματος μας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares