Δευτέρα, 04 Δεκεμβρίου 2023 23:31

Ευρεία επικράτηση της Α.Ε. Πάρου με ξεχωριστές βραβεύσεις [vid-pics]

Την πιο ευρεία νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας σημείωσε η Α.Ε. Πάρου, επικρατώντας με σκορ 10-0 του Νηρέα το μεσημέρι της Κυριακής (3/12) στο δημοτικό στάδιο Παροικιάς.

Σ’ ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη ανάλυση, για την ενισχυμένη με νέα πρόσωπα αγωνιστικά Α.Ε.Π. σκόραραν οι Βαγγέλης Καμπάσης (12’), Αντώνης Ζίλτσε (13’), Βαγγέλης Παπαδόπουλος (23’), Στρατής Κρητικός (24’, 36’), Σιντιγκά Φαντιγκά (43’, 47’, 53’), Άλμπερτ Τσόκα (63’) και Στέφανος Κρητικός (79’ πεν.), ενώ σημειώνεται ότι στο 20’ ο Βιτζηλαίος είχε δοκάρι.

Ωστόσο, η σπουδαιότερη στιγμή καταγράφηκε πριν την έναρξη της αναμέτρησης, όταν η διοίκηση της Α.Ε. Πάρου σε μία όμορφη πρωτοβουλία τίμησε με πλακέτα (που δόθηκε από το νέο δήμαρχο Πάρου, Κώστα Μπιζά), τόσο τον Μανώλη Χαριστό, όσο και τον Χρήστο Γαβαλά, που ολοκλήρωσαν την ποδοσφαιρική τους καριέρα με την φανέλα της ομάδας.

Ο μεν Μανώλης Χαριστός αγωνίστηκε κάτω από τα γκολπόστ με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι με το Νηρέα, ενώ ο Χρήστος Γαβαλάς από την έναρξη της σεζόν ασχολείται με την προπονητική και αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Αλέξη Αλεξανδρή στον πάγκο της Α.Ε. Πάρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαιτητές: Ι. Ζαράνης, Γ. Ρούσσος, Π. Παναγιώτου.

Α.Ε. Πάρου (Αλεξανδρής): Χαριστός, Στεφ. Κρητικός, Δημ. Κρητικός (60’ Τσόκα), Καμπάσης (60’ Γεροχρήστος), Τάσιος, Παπαδόπουλος, Μανδραβέλης, Ζίλτσε (46’ Παντελαίος), Φαντιγκά (60’ Σαμπατίνο), Στρ. Κρητικός (60’ Χατζίγια), Βιτζηλαίος.

Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας (Κορτιάνος): Μπάλιος, Ντίτσα, Μάρκου, Ρούσσος (34’ Ρόκου), Κούτρας (56’ Ηλ. Ζουμής), Κόρρεϊ, Σιμόπουλος (64’ Π. Χριστόφορος), Κανέλλης, Σούλι (64’ Σαρηκώστας), Μιχ. Ζουμής, Αριανούτσος (64’ Θαλασσινός).

Φωτογραφίες:

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares