Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 13:42

Γκολ, φασεις και δηλώσεις απο το Πάγος - ΑΟΠ

xenikakis-diloseis

Δηλώσεις αμέσως μετά το ματς του ΑΟ Πάγου με τον ΑΟ Πάρου.

 

Γκολ και φάσεις από τον ματς ΑΟ Παγου – ΑΟ Πάρου.

Δηλώσεις παίκτη του Α.Ο. Πάγου (Βαμβακάρη Δημήτρη)

syros-vamvakaris-2012Δημήτρη θα θέλαμε να μας πεις δυο λόγια για τον αγώνα και για την μεγάλη νίκη που πήρε τελικά η ομάδα σου, απέναντι στον Α.Ο. Πάρου.

Όντως ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για την ομάδα, αλλά και πολύ γλυκιά θα έλεγα, καθώς ήρθε στο 90’ και πάντα αυτές τις νίκες τις χαίρεσαι περισσότερο. Ξέραμε ότι ο Α.Ο. Πάρου θα έβγαζε εγωισμό καθότι την προηγούμενη αγωνιστική είχε υποστεί πολύ βαριά ήττα και εμείς θα είχαμε δύσκολο έργο. Ευτυχώς, η τύχη ήταν επιτέλους μια φορά και με το μέρος μας και δικαιωθήκαμε στο τέλος. Κρατάμε για τη συνέχεια το σημαντικότερο απ’ τον αγώνα που δεν είναι άλλο από τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς αλλά και την μαχητικότητα που δείξαμε όλοι μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Πως ένιωσες που βρέθηκες αντιμέτωπος με την ομάδα όπου ανδρώθηκες ποδοσφαιρικά αλλά και με παλιούς φίλους και πρώην συμπαίκτες, παρότι δεν ήταν η πρώτη φορά ;

Είναι η τρίτη φορά που βρίσκομαι αντιμέτωπος με τον Α.Ο. Πάρου αλλά θα έλεγα πως ένιωθα το ίδιο περίεργα, όπως την πρώτη. Δεν είμαστε επαγγελματίες για να διαχειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις στεγνά και η συναισθηματική φόρτιση ίσως είναι μεγάλη και επηρεάζει, ωστόσο προσπάθησα να μη σκέφτομαι τίποτα άλλο κατά τη διάρκεια του αγώνα πέρα απ τον στόχο της ομάδας μου. Χάρηκα πολύ που είδα και αντιμετώπισα φίλους και στο τέλος έφυγα και νικητής.

Ευχαριστώ.

 

Δηλώσεις παίκτη του Α.Ο. Πάγου (Μάρκου Πρίντεζη)

Μάρκο, ήσουν ο σκόρερ και ο λυτρωτής για την ομάδα σου, καθώς στο 90’ έδωσες την πολυπόθητη νίκη.

Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μας κέρδισε και βοήθησα και εγώ σε αυτό. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες, το οποίο διεκδικήσαμε ως το σφύριγμα της λήξης και τελικά δικαιωθήκαμε. Θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου γιατί η νίκη είναι αποτέλεσμα όλων, απλά εγώ ευτύχησα να σκοράρω.

Επόμενος αγώνας με τον Νηρέα στην Πάρο. Ποιος είναι ο στόχος για την ομάδα σας σ’ αυτόν τον αγώνα ;

Ο Νηρέας διαθέτει ένα δυνατό σύνολο και ειδικά μέσα στην Πάρο το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Εμείς θα δουλέψουμε την εβδομάδα που ακολουθεί για να μπορέσουμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς κάτι που όμως δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε.

Ευχαριστω.

 syros-xylotexniki-1

Δηλώσεις προπονητή του Α.Ο. Πάγου (Ηλία Ξενικάκη)

θα θέλαμε να μας πείτε λίγα λόγια για τον αγώνα και για την νίκη που τελικά ήρθε στο τέλος για την ομάδα σας.

Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες που προσπάθησαν με τον τρόπο τους να πάρουν το αποτέλεσμα που ήθελαν. Γνωρίζαμε εξ’ αρχής ότι θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες ιδιαίτερα μετά από το ανεπιτυχή αποτέλεσμα του Α.Ο. Πάρου στην προηγούμενη επίσκεψη του στη Σύρο. Εμείς από τη μεριά μας προσπαθήσαμε πάρα πολύ από το πρώτο λεπτό ως και τη λήξη του παιχνιδιού και στο τέλος δικαιωθήκαμε.

Δύσκολο πρόγραμμα για τη συνέχεια καθώς ακολουθούν τρεις σερί αγώνες εκτός έδρας, αρχής γεννώμενης με τον Νηρέα στην Πάρο. Τι θα επιδιώξει η ομάδα σας από αυτή τη δοκιμασία ;

Αυτά τα παιχνίδια κατά κύριο λόγο θα δείξουν που μπορεί να φτάσει η ομάδα μας τη φετινή χρονιά. Εμείς από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε ο στόχος μας ήταν από την αρχή της χρονιάς να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο.  

Δυο αγώνες πριν το τέλος του 1ου γύρου και ο Α.Ο. Πάγου βρίσκεται πλέον στην 2η θέση. Πιστεύεται πως η ομάδα σας μπορεί να κοιτάξει και ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα ;

Είπα και προηγουμένως ότι ο πρωταθλητισμός δεν είναι αυτοσκοπός για εμάς. Παίζοντας θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Στο ποδόσφαιρο γενικά οι υπολογισμοί και τα «κομπιουτεράκια» πολλές φορές εκθέτουν…

Το σίγουρο είναι ότι θα παλέψουμε όλα τα ματς εντός και εκτός έδρας και αν διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση και υγιείς, βλέπουμε.

Ευχαριστώ.

 


 


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares