Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2012 21:29

ΑΟ Σύρου – ΑΟ Μυκόνου: "Ντέρμπι ανόδου".

AO SYROU-AO MYKONOU LOGO

Μεγάλο ματς αναμένεται να παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμούπολης.

ΑΟ Σύρου και ΑΟ Μυκόνου πρόκειται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους αύριο στις 17:15, σε ένα ματς που αναμένεται να κρίνει κατά πολύ το μέλλον του 1ου ομίλου. Οι δύο ομάδες είναι στατιστικά ισοδύναμες, ενώ διαθέτουν και από τα πληρέστερα ρόστερ στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Ετοιμοπόλεμοι.

Syros-foskolosΟι γηπεδούχοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα, αφού το στραβοπάτημα με τον Αστέρα την 4η αγωνιστική δεν τους αφήνει μεγάλα περιθώρια για απώλειες.

Στα θετικά για τον Α.Ο.Σ, μπορεί να πιστωθεί το γεγονός ότι δεν έχει προβλήματα τραυματισμών για το συγκεκριμένο ματς, ενώ οι παίχτες του Χρήστου Πελέκη θεωρούν το ματς ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποδείξουν την αξία τους, που τόσο έχει αμφισβητηθεί το τελευταίο διάστημα.

Η «ψυχολογική ντόπα» τις τελευταίες μέρες παρέχεται απλόχερα από τους ιθύνοντες της ομάδας προς τους παίχτες και τον προπονητή της ομάδας και σύσσωμη η οικογένεια του ιστορικού ΑΟ Σύρου είναι ευελπιστεί σε θετικό αποτέλεσμα, που θα την βάλει και πάλι γερά στο παιχνίδι, αφού την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Μυκόνου θα εκτίσει το ρεπό του και οι Συριανοί θα φιλοξενηθούν στην Στενή.

Ομάδα «τρένο».

Από την άλλη πλευρά οι "Μπλε" της Μυκόνου δεν δείχνουν να «φρενάρουν» πουθενά και πάνε στο μεγάλο ντέρμπι αλώβητοι.mykonos-nazos-8-1

Μπορεί επισήμως να υποστηρίζετε ότι ο ΑΟ Μυκόνου πάει για μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά στο "νησί των ανέμων" όλοι γνωρίζουν ότι η ομάδα έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει και με ενδεχόμενη νίκη στο αυριανό ματς θα έχει πάρει το μισό εισιτήριο που οδηγεί στα μπαράζ.

Στο απουσιολόγιο του κυρίου Παχατουρίδη υπάρχουν, ο Βαλαμούτης (λ.τ), ενώ στην αποστολή για Σύρο πολύ δύσκολη κρίνετε η συμμετοχή του Αργυρίου.

Η καλή πορεία της ομάδας έχει συσπειρώσει τον κόσμο της, ο οποίος αναμένετε να ενισχύσει την ομάδα στο αυριανό κρίσιμο ματς της Σύρου, αφού ήδη έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρων για το ταξίδι στην πρωτεύουσα.

Τον αγώνα θα διευθύνουν οι: Ζαράνης Ι., Νομικός Ν., Αρμακόλας Ε.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ντέρμπι από τα «παλιά»… Το ντέρμπυ των νεοφώτιστων! »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares