Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 22:54

Υποψήφιος για το Fair Play της χρονιάς στα 'GAZZETTA AWARDS'' ο Βαγγέλης Γατσέλος [vid]

Την ύψιστη τιμή να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους για το Fair Play της χρονιάς στα βραβεία GAZZETTA AWARDS θα έχει ο ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣ Κυκλάδων, Βαγγέλης Γατσέλος.

Ο Βαγγέλης Γατσέλος, δικαίως βρίσκεται σε αυτή την τιμητική θέση, καθώς όλοι θυμόμαστε την σπουδαία απόφαση του στο περσινό τουρνουά των Μικτών στην Ρόδο, όταν έδωσε εντολή να αστοχήσουν οι παίκτες του σε πέναλτι που είχε γίνει από άθελο χέρι αμυντικού σε παιχνίδι μεταξύ της ΕΠΣ Κυκλάδων και της ΕΠΣ Χίου για την Κ14.

Συγκεκριμένα, το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της ΕΠΣ Κυκλάδων, η ομάδα του Βαγγέλη Γατσέλου κέρδισε πέναλτι, όταν ένας παίκτης της ΕΠΣ Χίου έπιασε την μπάλα με το χέρι καθώς θεώρησε ότι το παιχνίδι είχε σταματήσει.

Ο προπονητής της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν το σκέφτηκε καθόλου δίνοντας εντολή στον παίκτη του, Σπύρο Καρτίμπελη, να αστοχήσει στην εκτέλεση πέναλτι και αυτός φυσικά το έκανε. Φυσικά, το βίντεο του sportcyclades έκανε τον γύρω του διαδικτύου, με τον νεαρό προπονητή να κερδίζει τα θετικά σχόλια όλων των φιλάθλων της χώρας.

Ο ''Ηπειρώτης'' προπονητής που πλέον ζει μόνιμα στις Κυκλάδες δικαιώνεται στο απόλυτο, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να περάσει την δική του φιλοσοφία στα τμήματα των Μικτών, στοχεύοντας κατά κύριο λόγω στο καθαρό ποδόσφαιρο και την ευγενή άμιλλα μεταξύ των αθλητών.

Θυμηθείτε την στιγμή:

Τα GAZZETTA AWARDS διεξάγονται για 8η διαδοχική χρονιά δίνει την ευκαιρία στο κοινό να αναδείξει τους κορυφαίους της χρονιάς στη μεγαλύτερη ετήσια αθλητική ψηφοφορία που γίνεται στην Ελλάδα και έπειτα βραβεύει τους καλύτερους σε μια τελετή με λαμπερές προσωπικότητες.

Αν θεωρείται όπως εμείς σπουδαία την κίνηση του προπονητή της ΕΠΣ Κυκλάδων μπορείτε να τον ψηφίσετε στο ακόλουθο λινκ μπαίνοντας στην κατηγορία ''FAIR PLAY ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ''

https://awards.gazzetta.gr/#gotocandidates

2024 01 09 2

«Και μόνο που βρίσκομαι εδώ είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και επιβράβευση, αλλά όλο αυτό ανήκει στα παιδιά των Κυκλάδων», έγραψε στο προφίλ του ο Βαγγέλης Γατσέλος, που έχει κάθε λόγω να αισθάνεται περήφανος.

2024 01 09 3

 

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares