Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012 21:19

Tο τρένο του Παμμηλιακού πέρασε και από την Πάρο

aop-pammiliakos-10-11-2012-1

Έκτη σερί νίκη το τρένο του Παμμηλιακού που πέρασε και από την Πάρο με 2-0. Φάσεις και γκολ. (VIDEO)

Τρία ταξίδια του Παμμηλιακού στην Πάρο με τρεις νίκες (Αστέρας Μαρμάρων, Νηρεάς τα δύο πρώτα) και έκτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για την Μηλέικη ομάδα που συνεχίζει το σερί της στο φετινό πρωτάθλημα Κυκλάδων περνώντας σε ρυθμό ρελαντί και από την Παροικιά κερδίζοντας τον ΑΟ Πάρου με 2-0, παρά τη μέτρια εμφάνιση αυτή τη φορά. Το τρένο του Παμμηλιακού συνεχίζει να σφυρίζει αήττητο στις ράγες του και μία αγωνιστική πριν τη λήξη του πρώτου γύρου, η Μηλέικη ομάδα ετοιμάζεται να στεφθεί με τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτρια χειμώνα!

aop-pammiliakos-10-11-2012-2

Το παιχνίδι της Πάρου ήταν από αυτά που λέμε παγίδα στην φετινή πορεία του Παμμηλιακού και άλλωστε οι άμεσοι αντίπαλοι του ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με το γήπεδο της Παροικιάς περιμένοντας τα…καλά νέα που τελικά γι’ αυτούς δεν ήρθαν. Κάτι η απουσία του βασικότατου κόφτη Ατανάσοφ, κάτι οι μικροτραυματισμοί Παπαδημητρίου, Τσιριγωτάκη και Πουλάκη τις προηγούμενες μέρες (άπαντες με λίγες προπονήσεις στα πόδια τους), αλλά και το «υπερατλαντικό» ταξίδι «χορεύοντας με τα κύματα» ήταν παράγοντες που αύξαναν τον δείκτη επικινδυνότητας για απώλεια βαθμών του Παμμηλιακού. Και κάτι τέτοιο ήταν ορατό στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου.

Οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ συντηρητικά στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να δίνουν στον Παμμηλιακό χώρο και τους πρωτοπόρους, ταλαιπωρημένους από το ταξίδι να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στο γήπεδο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να περάσει σχεδόν το ημίωρο για να δούμε από ένα-δυο ακίνδυνα σουτ για κάθε ομάδα και ένα ανιαρό για τους θεατές πρώτο ημίχρονο στο 0-0. Η φάση μάλιστα στο πρώτο μισό του αγώνα ήταν αυτή στο 42ο λεπτό όταν σε ένα γέμισμα στην περιοχή του Παμμηλιακού ο Τσόκα του ΑΟ Πάρου συγκρούστηκε με τον τερματοφύλακα Αϊβαλιώτη του Παμμηλιακού με τον τελευταίο να σωριάζεται με πολύ άσχημο τρόπο στο τερέν και να σοκάρει τους πάντες μέχρι να διαπιστωθεί ότι δεν έχει κάτι το σοβαρό.

aop-pammiliakos-10-11-2012-3

Όλη η δράση και όλο το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο του β’ ημιχρόνου, που τα είχε όλα, φάσεις, δοκάρια εκατέρωθεν, γκολ και αποβολή. Η ομάδα της Πάρου λίγο έλειψε να αιφνιδιάσει για τα καλά τον Παμμηλιακό αφού στην πρώτη φάση μετά από αδράνεια της αμυντικής λειτουργίας των «κόκκινων» και του Μάνη, ο Τσόκα βρέθηκε φάτσα με τον Αϊβαλιώτη που του έκλεισε το οπτικό πεδίο και τον ανάγκασε να πλασάρει άουτ. Δύο λεπτά αργότερα στο 47’ ο Κρώνης βρήκε με γλυκιά σέντρα στην πλάτη της άμυνας του Παμμηλιακού τον Μπάλιο, με τον Αϊβαλιώτη να σώζεται αυτή τη φορά από το δεξί κάθετο δοκάρι.

milos-glaronisiaΟι παίχτες του Παμμηλιακού αφυπνίστηκαν και στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη φάση τους στον αγώνα, τιμώρησαν τον ΑΟ Πάρου. Ήταν το 53ο λεπτό όταν ο Καμακάρης βρήκε με πλάγιο άουτ στην καρδιά της περιοχής τον Τσιριγωτάκη που έπιασε κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο ξεχασμένος Μπαργιάμη που προωθούνταν συχνά άνοιξε το σκορ (1-0) με κοντινό πλασέ. Είναι το έκτο γκολ που σημειώνει φέτος η ομάδα της Μήλου από εκτέλεση πλάγιου του Βασίλη Καμακάρη! Ο δρόμος για τη νίκη είχε ανοίξει και έγινε ακόμα πιο ορθάνοιχτος στην αμέσως επόμενη φάση όταν ο Μουλάς του ΑΟ Πάρου χτύπησε εκτός φάσης τον Τσιριγωτάκη και είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Σουλτάνη.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο Παμμηλιακός έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο. Έχασε αρκετές ακόμα ευκαιρίες με κυριότερη το φάουλ του Παπαδημητρίου που πέρασε ξυστά άουτ ενώ πέτυχε και το δεύτερο του γκολ σε μια φάση που εξελίχτηκε σε δύο χρόνους. Στο 74’ αντεπίθεση από μπαλιά του Μπαργιάμη από αριστερά με τον Μάλλη να γυρίζει τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και το πλασέ στην κίνηση του Χατζίεφ να βρίσκεί στο αριστερό δοκάρι του Νίκα ενώ νέο σουτ του Παπαδημητρίου έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Πάρου. Κόρνερ από το οποίο προήλθε στο 75’ και το τελικό 2-0 μετά από την εκτέλεση του Παπαδημητρίου και το πλασέ στην κίνηση του γερόλυκου Αντώνη Ψαθά που σκόραρε για πέμπτη φορά φέτος!

 

aop-pammiliakos-10-11-2012-4

Παίκτης του αγώνα: Κλαούντιο Μπαργιάμη – Παμμηλιακός: Η εξέλιξη του από χρόνο σε χρόνο σε κάνει να νομίζεις ότι πρόκειται για έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή που έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι. Κι όμως ο αγαπημένος της εξέδρας Κλαού είναι μόλις 18 χρονών και έχει γίνει σχεδόν αναντικατάστατο πια μέλος της ομάδας. Μετά την απόλυτη εμφάνιση με τον Άγιαξ Σύρου ο Μπαργιάμη παρέσυρε τους ταλαιπωρημένους από το ταξίδι συμπαίκτες του με το πάθος του και την ενέργεια του και ήταν αυτός που βρήκε την κατάλληλη στιγμή τον τρόπο να ανοίξει το δρόμο προς τη νίκη της ομάδας του, όταν ο ΑΟ Πάρου έδειχνε ότι ήταν έτοιμος να κόψει τους πρώτους φετινούς βαθμούς του Παμμηλιακού.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τους Αϊβαλιώτη, Σιδέρη, Τσιριγωτάκη, καθώς και από τον Καμακάρη (στο α’ μέρος) και τον Στάθη Παπαδημητρίου (στο β’ μέρος)

Από την ομάδα της Πάρου ξεχώρισαν οι Γαβαλάς, Κρώνης και Μπαρδάνης, ενώ σε ρηχά νερά κινήθηκε σε αυτόν τον αγώνα ο Γιουρτζίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΟ Πάρου (Άρης Λάππη): Νίκας Δ., Γαβαλάς, Μπάλιος, Τσόκα, Γιουρτζίδης, Καβάλλης, Νίκας Ι., Κρώνης, Μπαρδάνης, Δαφερέρας, Μουλάς.

Παμμηλιακός (Ζαχαρίας Γκούτζας): Αϊβαλιώτης, Κυρίτσης, Μάνη, Μπαργιάμη, Σιδέρης, Ψαθάς Α., Χατζίεφ, Τσιριγωτάκης, Καμακάρης, Παπαδημητρίου, Μάλλης.

 

milos-mileika-nea

Επόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου το Σάββατο 24 Νοεμβρίου ο Παμμηλιακός υποδέχεται στη Μήλο τον ΑΟ Πάγου από την Σύρο, ενώ ο ΑΟ Πάρου θα αντιμετωπίσει στα Μάρμαρα τον τοπικό Αστέρα.

 

Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Παμμηλιακού Ζαχαρίας Γκούτζας στάθηκε στην ταλαιπωρία των παιχτών του από την κακοκαιρία και δήλωσε στην κάμερα του SportCyclades: «Σήμερα δεν παίξαμε καλά. Κρατάμε μόνο τη νίκη και τους 3 βαθμούς γιατί με τις συνθήκες που ταξιδέψαμε ήταν πολύ δύσκολο να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον ΑΟ Πάρου για την φιλοξενία», ενώ για τη συνέχεια κράτησε χαμηλούς τους τόνους με το λακωνικό «Στο τέλος θα δούμε».

 

Αναλυτικά η βαθμολογία (κάντε κλικ εδώ) και το πρόγραμμα (κάντε κλικ εδώ) του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων μετά από 6 αγώνες.

 

Μικρά από την Πάρο

 

-Μεγάλη ταλαιπωρία για την αποστολή του Παμμηλιακού λόγω της κακοκαιρίας και των μποφόρ που συνάντησε το πλοίο που την μετέφερε στην Πάρο. Το Aqua Jewel πάλευε με μειωμένη ταχύτητα με τα κύματα με αποτέλεσμα να καθυστερήσει μιάμιση ώρα από την προγραμματισμένη άφιξη του στην Πάρο. Ο αγώνα άρχισε με μισή ώρα καθυστέρηση (στις 16.00 αντί στις 15.30)

 

-Τη μεγάλης σημασίας νίκη του Παμμηλιακού στην Πάρο αμαύρωσε ο τραυματισμός του  Αργύρη Σιδέρη στο 90ο λεπτό. Ο αρχηγός του Παμμηλιακού σε μια κατεβασιά από την άμυνα προς το κέντρο του γηπέδου δέχτηκε το σκληρό μαρκάρισμα του Πετρόπουλου (ο οποίος αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε) με αποτέλεσμα σύμφωνα με την γνώμη του γιατρού του αγώνα να υποστεί ράγισμα στην δεξιά κλείδα. Περισσότερα θα δείξει η ακτινογραφία και η εξέταση του στο Κέντρο Υγείας Μήλου κατά την επιστροφή.

 

-Λιγοστοί οπαδοί του ΑΟ Πάρου βρέθηκαν στο γήπεδο της Παροικιάς. Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε μια μικρή σύρραξη μεταξύ κάποιων «φίλων» της γηπεδούχου ομάδας με τον διαιτητή της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να αναφερθεί στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Σουλτάνης.

 

Τα Μηλέικα Νέα βρέθηκαν στην Πάρο και σε αποκλειστική συνεργασία με το SportCyclades σας παρουσιάζουν τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα. (Ένα τεχνικό λάθος στον τίτλο του βίντεο αναγράφει ανάποδα το αποτέλεσμα).

aop-pammiliakos-10-11-2012-5

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares