Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 22:25

Γιάννης Βρούτσης: «Στηρίζοντας τον Ε.Ο.ΚΑ.Ν., κερδίζουμε τη μάχη για καθαρό αθλητισμό»

Με ευχές, για έναν αθλητικό κόσμο απαλλαγμένο από απαγορευμένες ουσίες και μια επιτυχημένη Ολυμπιακή χρονιά για τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες « Παρίσι 2024» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ (Ε.Ο.ΚΑ.Ν.)

Ο διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν Ιατροδικαστής Δρ. Γρηγόρης Λέων, υποδέχτηκε στα γραφεία του Οργανισμού τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση. Ο κ. Βρούτσης ξεναγήθηκε στους χώρους του Ε.Ο.ΚΑ.Ν και ενημερώθηκε για την λειτουργία και την αποστολή του Οργανισμού.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Αθανάσιος Τσιβίλης, το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και επικεφαλής της Ολυμπιακής προετοιμασίας Ιωάννης Καρράς, η πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΚΑ Γεωργία Φυρίγου- Κόνσολο, ο συντονιστής- γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ Κωνσταντίνος Χαλιορής, εκπρόσωποι των Αθλητικών Ομοσπονδιών της χώρας, μέλη του ΔΣ του Ε.Ο.ΚΑ.Ν, στελέχη και εργαζόμενοι του Οργανισμού.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, στο χαιρετισμό του χαρακτήρισε το ντόπινγκ ένας από τους τρεις εχθρούς του αθλητισμού – μαζί με τη βία και την χειραγώγηση- στην αντιμετώπιση των οποίων έχουν γίνει σημαντικά βήματα και εξήρε τη διοίκηση του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. για τη λειτουργία και τα αποτελέσματα του Οργανισμού. « Στην Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τον αθλητισμό και της Ολυμπιακές αξίες είναι αποστολή όλων μας, Πολιτείας, παραγόντων, προπονητών και αθλητών, να παλέψουμε για να προασπίσουμε αυτές τις αξίες και να διασφαλίσουμε ένα αθλητικό κόσμο απαλλαγμένο από τις απαγορευμένες ουσίες. Η αποστολή του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ είναι μια καθημερινή μάχη για καθαρό αθλητισμό και υγιείς αθλητές και εκφράζω τα συγχαρητήρια μου και την δυναμική και ουσιαστική συμπαράσταση του Υπουργείου στο διοικητή κ. Λέων, τους συνεργάτες και εργαζόμενους » δήλωσε o κ. Βρούτσης και προανήγγειλε της παρουσία του έργου του Ε.Ο.ΚΑ.Ν, στο e-Kouros, την εμβληματική μεταρρύθμιση του Υπουργείου Αθλητισμού που θα ψηφιοποιήσει τον αθλητισμό στην Ελλάδα.

Ο διοικητής του Ε.Ο.ΚΑ.Ν. Ιατροδικαστής Δρ. Γρηγόρης Λέων στην ομιλία του παρουσίασε τα σημαντικά βήματα που έχουν πραγματοποιηθεί στην ανάπτυξη και λειτουργία του Οργανισμού τα τελευταία χρόνια, με συνέπεια τη διεθνή αναγνώριση και καταξίωση. « Ευχαριστώ το Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και προς όλα τα μέλη του ΔΣ. Η υποστήριξη του είναι καθοριστική στην προσπάθεια μας για έναν καθαρό αθλητισμό. Είμαι υπερήφανος που ο Εθνικός Οργανισμός Καταπολέμησης Ντόπινγκ, με την συνεργασία όλων των ομοσπονδιών, διεκδικεί διεθνή διάκριση και έχει κερδίσει το σεβασμό και την εμπιστοσύνη της παγκόσμιας αθλητικής κοινότητας. Συνεχίζουμε δυναμικά το 2024, με συνέπεια, επαγγελματισμό και εξωστρέφεια, πραγματοποιώντας ενημερώσεις για τις συνέπειες του ντόπινγκ σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι στους αθλητές/τριες που θα ταξιδέψουν στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες να μας γεμίσουν υπερηφάνεια και συγκίνηση.»

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares