Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 20:40

Βράβευσε τον Αλέξη Αλεξανδρή ο Παμμηλιακός [vid]

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Παμμηλιακού με την ΑΕ Πάρου, ο πρόεδρος της ομάδας της Μήλου βράβευσε τον Αλέξη Αλεξανδρή για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση και το βίντεο που δημοσίευσε ο Παμμηλιακός: 

Ο Αλέξης Αλεξανδρής, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Με περισσότερες από 500 συμμετοχές ως επαγγελματίας και με 250 τέρματα στο ενεργητικό του θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες Επιθετικούς.

Κατά την παρουσία του στο γήπεδο μας ως προπονητής της ΑΕ Πάρου, ο Παμμηλιακός αποφάσισε να του απονείμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

 

 

⚽?Ο Αλέξης Αλεξανδρής, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει γράψει την δική του ιστορία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. ?Με περισσότερες από 500 συμμετοχές ως επαγγελματίας και με 250 τέρματα στο ενεργητικό του θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες Επιθετικούς. ??Κατά την παρουσία του στο γήπεδο μας ως προπονητής της ΑΕ Πάρου, ο Παμμηλιακός αποφάσισε να του απονείμει τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο. @alexis_alexandris0 #vamospammiliakos #ΜΙΑ_ΟΜΑΔΑ_ΕΝΑ_ΝΗΣΙ #milos #PAMMILIAKOS #Pammiliakos #παμμηλιακός

Δημοσιεύτηκε από Παμμηλιακός Α.Σ - Pammiliakos A.C στις Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares