Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2024 20:15

Κέρδισε πρωτιά και μπόνους η ΑΕ Πάρου και εντυπώσεις ο Παμμηλιακός

Με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού και με κορυφαίο τον γκολκίπερ Νικολακόπουλο που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, η ΑΕ Πάρου πήρε τη νίκη με 2-1 στο ντέρμπι του 2ου ομίλου κόντρα στον Παμμηλιακό και μαζί το μπόνους των δύο βαθμών της πρωτιάς που θα τη συνοδεύσει στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή, είχε την ουσία στο παιχνίδι, μετατρέποντας σε γκολ δύο από τις τέσσερις φάσεις που δημιούργησε στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τον Παμμηλιακό, ο οποίος ειδικά στην επανάληψη κυριάρχησε στο αγωνιστικό χώρο, αλλά η επιθετική του δυστοκία σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό γκολκίπερ της ΑΕ Πάρου, Θανάση Νικολακόπουλο, του στέρησαν να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και σε μία από τις πρώτες φάσεις του αγώνα στο 25' μετά από κόρνερ του Ε. Κρητικού από τα δεξιά, ο Χατζίγια με σκαστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ (1-0) για την Α.Ε. Πάρου.

AE PAROU PAMMILIAKOS 1

Στο 40' έγινε η μοναδική φάση που σηκώνει συζήτηση στο παιχνίδι, καθώς Παμμηλιακός διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε "μονομαχία" του Τόσκα με τον Χατζίγια, ο διαιτητής κ. Ζαράνης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 49', μετά από πλασαριστή εκτέλεση φάουλ του Παπαδημητρίου, ο Ζηλιαχόβαλης έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Πολυκράτης με πλασέ από την μικρή περιοχή ισοφάρισε (1-1) για τον Παμμηλιακό.

Στην μοναδική αξιόλογη φάση που δημιούργησε στην επανάληψη η ΑΕ Πάρου ευτύχησε να σκοράρει, όταν στο 54' ο Φαντιγκά σέντραρε από τα δεξιά, ο γκολκίπερ του Παμμηλιακού δεν καθάρισε τη φάση και ο Γκασίσου σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2-1) βάζοντας ξανά σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε ένας επιθετικός μονόλογος του Παμμηλιακού που δημιούργησε αρετές φάσεις με τις σημαντικότερες από αυτές στις καθυστερήσεις, όπου στο 92' σε μία αντεπίθεση ο Α. Μαυρογιάννης με ατομική προσπάθεια και σουτ από θέση μέσα αριστερά, η μπάλα τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 94', ο Σααρ σούταρε μέσα από την περιοχή, ο γκολκίπερ της Α.Ε. Πάρου πραγματοποίησε σπουδαία απόκρουση κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

AE PAROU PAMMILIAKOS DIAITITES

Πολύ καλή η διαιτησία των Ζαράνη, Βακόνδιου και Δεγαΐτα

Α.Ε. Πάρου (Αλεξανδρής): Νικολακόπουλος, Στ. Κρητικός, Μανδραβέλης (94' λ.τ. Τάσιος), Χατζίγια, Καμπάσης, Βιτζηλαίος ( 76' Παντελαίος), Μουράι, Γκασίσου, Μακρίδης, Καργιώτης (63' Γιαννούλης), Ε. Κρητικός (46' λ. τρ. Φαντιγκά).

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακαπαγκάλ, Πλιάκης, Ζηλιαχόβαλης, Πολυκράτης, Φαλ ( 85' Σάαρ), Δίντσης, Σάντα (72' Αντ. Μαυρογιάννης), Παππάς, Τόσκα, Παπαδημητρίου, Στεφανίδης ( 72' Τσιμτσιλιάκος).

Το live score του αγώνα από τον Δημήτρη Τσερεντζούλια: 

 

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares