Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 23:18

Διπλό στη Μήλο για τον Πανναξιακό που αφιέρωσε τη νίκη στη μνήμη των Ονάσογλου και Μαστρογιαννόπουλου

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε ο Πανναξιακός στην 1η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α' Κατηγορίας, καθώς επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας του Παμμηλιακού.

Η ομάδα του Γιώργου Μοστράτου δεν πτοήθηκε από το πολύωρο ταξίδι και κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Παμμηλιακό, πετυχαίνοντας δύο τέρματα πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ο Παμμηλιακός προσπάθησε να συνέλθει από το «σοκ», μείωσε πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, αλλά δεν κατάφερε κάτι παραπάνω, καθώς ο Πανναξιακός, ήταν καλύτερος και με ένα ακόμα τέρμα στην επανάληψη έφυγε με το πολύτιμο τρίποντο από τη δύσκολη έδρα της Μήλου.

Ο Πίντο έδωσε το προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό για τον Πανναξιακό, με τον Παπαδόπουλο στο 6' να σημειώνει το 0-2.

Ο Ουσμάνε μείωσε στο 46' σε 1-2 για τον Παμμηλιακό, με τον Τραγούδα στο 82' να διαμορφώνει το τελικό 1-3.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η διοίκηση του Πανναξιακού, ο προπονητής, Γιώργος Μοστράτος και οι ποδοσφαιριστές αφιέρωσαν αυτή τη νίκη στη μνήμη των Στέφανου Μαστρογιαννόπουλου και Δημήτρη Ονάσογλου που έφυγαν πρόσφατα από τη ζωή, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά τους συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες και τους οικείους τους.

PAMMILIAKOS ME PANNAXIAKO

Διαιτητής ήταν ο κ. Ζαράνης, με βοηθούς τους Ρούσσο και Μαθιουδάκη

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακαπαγκάλ, Πλιάκης, Ζηλιαχωβαλης, Πολυκράτης, Οουσμανε (65' Μπαμπακάρ), Δίντσης, Σάντα, Παππας, Στεφανίδης (59' Τόσκα), Παπαδημητρίου, Τσιμιτσιλιάκος (59' Μαυρογιάννης Α.)

Πανναξιακός: Ευχαριστίες σε Παμμηλιακό, Βαμβακάρη και τον Καπετάνιο Στέλιο Περιστεράκη

Πανναξιακός (Μοστράτος): Μπαρόλας, Ανεβλαβής, Αργυρός (83' Βαθρακοκοίλης Γ.), Παπαδόπουλος, Πιτταράς, Σέμε, Βαθρακοκοίλης (60' Πολυκρέτης Ε.), Πίντο (90' Παραράς), Τραγουδας, Τσουρής, Σβιρος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares