Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 08:20

Πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα της Ελλάς Σύρου

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα του ΑΠΟ Ελλάς Σύρου στο κέντρο διασκέδασης ‘’Splash on the beach’’ την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου.

Ένα διαφορετικό απόγευμα, γεμάτο εκπλήξεις και συγκινήσεις για την ομάδα της Σύρου που μας κάνει υπερήφανους στο ταξίδι της Γ΄ Εθνικής.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που στήριξε αυτή την προσπάθεια ενώ όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Λεονταρίτης Γεώργιος, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Νίκος Σκευοφύλαξ, ο δημοτικός σύμβουλος και φυσικοθεραπευτής Κεράνης Ιωάννης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ν. Αιγαίου υποστράτηγος κ. Λουκάς Θάνος, χορηγοί της ομάδας, προπονητές της αντρικής ομάδας αλλά και των ακαδημιών, αθλητές της ανδρικής ομάδας αλλά και των ακαδημιών μας καθώς και φίλοι της ομάδας.

elllsplass

Από την βραδιά δεν έλειψαν και οι τιμητικές βραβεύσεις στους μεγάλους χορηγούς της ομάδας καθώς και σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο Συριανό ποδόσφαιρο και την Ελλάς Σύρου.

Ανάμεσα στους βραβευθέντες η Onex shipyards, Blue star Ferries, Green Shirt, Ερμής Μεταφορική, Aroma Veloro και ο Ιάκωβος Μπαλτάς, Cyclades24.gr, Island Packaging , BIOCLEAN, Μετάλλαξη, WINDOOR Παλαμάρης, Χωματουργικά Ροσσολάτος , τροφοεμπορική Σύρου του κ.Αλτουβά Αντώνιου, αλλού γι αλλού, Alutec και η Cava Doro του κ. Παπουτσά.

Εκτός των επιχειρήσεων η Ελλάς Σύρου, ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης στα όσα εχουν προσφέρει στο Συριανό ποδόσφαιρο και την ομάδα, βράβευσε τους Νίκο Βουτσίνο , Μιχάλη Βασάλο, Δημήτρη Φιλιπποπολίτη, κ. Φώτη Πύργο, την ακαδημία της Βαλένθια Σύρου (Κανονιέρηδες) και τον υποστράτηγο της Ελληνικής αστυνομίας κ. Λουκά Θάνο.

Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου της ομάδας Γιώργος Σολάρης ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και τους χορηγούς σίτισης της ομάδας,
Ιθάκη του αη, Αρχονταρίκι της Μαρίτσας, Εστιατόριο Συλιβαννης , Πλώρα πρύμα, Πλαζα καφέ, Mammo wine bar, Οκιο café bar, Bros by corner, Solo granno , Λύσε Δέσε, Φαγητουλης , Καμαριας, Τα βλάχικα , Poem , Kings of pasta και Zoe minimeals.

Ακολούθησε η κλήρωση μιας Smart τηλεόρασης 50΄΄ (0972 ο τυχερός λαχνός και παρακαλούμε τον νικητή να απευθυνθεί στον κ. Ζιάβρα )

Επιπλέον πραγματοποιήθηκε και μία ακόμα λαχειοφόρος αγορά στην οποία ευχαριστούμε τις εξής επιχειρήσεις: InsideSports, Σύμβολο, Αντωνακάκης, Πολίτης F1, 4all, Γυμναστήριο Μετάλλαξη, Τα Γιάννενα, MedCare, Φαρμακείο Μαρίτας Δάσκου, HondosCenter, τόπων Γεύσεις, AboutNails, Severo, ReverByΣυμβολο, Happen, Το φαρμακείο μου, Spazio, Spektrum Eyewear, Dustandcream, CavaD’oro, Άρωμα Παράδοσης- Νίκος Σολάρης, Marangos Fashion Group, Elegance, Φαρμακείο Λεονταρίτης, Art.SurgerybydrΔρακωτός, CleanDropκαι NovaΣύρου.

Επιπρόσθετα ανακοινώνουμε τους τυχερούς αριθμούς της λαχειοφόρου αγοράς, δώρα κατά τα οποία δεν έχουν βρεθεί οι τυχεροί και είναι: το 235, 393, 1550, 305, 298, 293, 1587, 301, 1721, και 129

Χορηγός της εκδήλωσης ήταν τα χωματουργικά ”ΖΑΝΑΡΟΣ”, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν οι Γιάννης Βρούτσης, Φίλλιπος Φόρτωμας και Κατερίνα Μονογυιού.

Ο ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου ευχαριστεί την επιχείρηση και τον ιδιοκτήτη κ. Παράβαλο Ιωάννη, την ορχήστρα που μας διασκέδασε και φυσικά τον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά και τίμησε την ομάδα με την παρουσία του.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares