Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 10:47

Άνοιξαν οι εγγραφές για το Andrus Beer Trail Race Festival

H οργανωτική ομάδα του Andrus Beer Trail Race Festival ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών των αγώνων! Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 14-16 Ιουνίου στο νησί της Άνδρου.

Οι αγώνες είναι:

GERAKONES CHALLENGE 32KM: Η μεγάλη μας διαδρομή, με την ονομασία Gerakones Challenge, με μήκος 32 χιλιόμετρα και συνολική θετική υψομετρική 1.800 μέτρα, απευθύνεται σε έμπειρους αθλητές αλλά και σε αυτούς που έχουν αγωνιστεί σε μικρότερες αποστάσεις και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι μεγαλύτερο.

Μία ξεχωριστή διαδρομή η οποία θα σας εκπλήξει ευχάριστα αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψετε το Νότιο μέρους του νησιού, μέσα από τα μονοπάτια του!

Η εκκίνηση του αγώνα γίνεται στην πλατεία του Όρμου Κορθίου στις 8:00 το πρωί του Σαββάτου 15/6. KORTHI ADVENTURE 15KM: Η μεσαία μας διαδρομή, με την ονομασία Korthi Adventure, με μήκος 15 χλμ. και θετική υψομετρική 645 μέτρα απευθύνεται και στους έμπειρους που θέλουν να κάνουν μία δυνατή προπόνηση για τους επερχόμενους μεγάλους αγώνες του καλοκαιριού αλλά και στους νεότερους αθλητές που θέλουν να ανεβάσουν το επίπεδο τους.

Μία πολύ ιδιαίτερη διαδρομή γεμάτη όμορφα χωριά, πράσινο, αιμασιές και ξερολιθιές η οποία θα σας ενθουσιάσει και θα σας δώσει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε πολύ… Κόρθι!

Η εκκίνηση του αγώνα γίνεται στην πλατεία του Όρμου Κορθίου στις 9:00 το πρωί της Κυριακής 16/6. GRIAS PIDIMA ENCOUNTER 5KM: Η μικρή διαδρομή, με την ονομασία Grias Pidima Encounter, με μήκος 5 χλμ. και θετική υψομετρική 274 μέτρα, απευθύνεται σε όσους θέλουν να πάρουν μία γεύση αγώνα ορεινού τρεξίματος αλλά και στους φίλους και συνοδούς των αθλητών.

Ο αγώνας αυτός είναι για εσάς που είστε έτοιμοι να μυηθείτε στον κόσμο του τρεξίματος. Κάντε την αρχή από εδώ και η εμπειρία θα σας ανταμείψει!

Η εκκίνηση του αγώνα γίνεται στην πλατεία του Όρμου Κορθίου στις 9:30 το πρωί της Κυριακής 16/6. FUTURE CHAMPIONS 1K: Και οι μικροί μας φίλοι φυσικά έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο 1ο Andrus Beer Trail Race Festival. Μια μικρή διαδρομή κομμένη και ραμμένη στα μέτρα και του πιο μικρού αθλητή που θα ενθουσιαστεί τερματίζοντας και παίρνοντας το μετάλλιο, μυώντας τους από νωρίς στο ευ αγωνίζεσθε! Και πού ξέρετε; Ίσως από εδώ αναδειχθούν οι αυριανοί πρωταθλητές!

Η εκκίνηση του αγώνα γίνεται στην πλατεία του Όρμου Κορθίου στις 18:30 το απόγευμα του Σαββάτου 15/6.

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στον αγώνα της επιθυμίας σας και βρείτε εξατομικευμένα πακέτα για να απολαύσετε παραπάνω από μία διαδρομές και μην ξεχνάτε πως γίνονται ειδικές εκπτώσεις για ομαδικές εγγραφές!

Όλες τις πληροφορίες για τις εγγραφές, τα κόστη, τα συνδυαστικά πακέτα, αλλά και για το τι περιλαμβάνει κάθε πακέτο μπορείτε να τις βρείτε εδώ!

Αν ακόμα δεν νιώθετε έτοιμοι να συμμετέχετε σε κάποια από τα races του Andrus Beer Trail Race Festival, αλλά θέλετε να ζήσετε τη διοργάνωση, μπορείτε να συμμετέχετε ως εθελοντής -ρια! Οι εγγραφές έχουν ανοίξει! Ενημερωθείτε επίσης για το πρόγραμμα του μεγάλου αθλητικού φεστιβάλ μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της διοργάνωσης.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares