Σάββατο, 09 Μαρτίου 2024 19:56

Χριστοφιλέας: Πρόβλημα οι απουσίες, αλλά δεν είναι δικαιολογία»

Η Ελλάς Σύρου την Κυριακή (10/3, 15.00) φιλοξενεί τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Κορίνθου για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας έχει να αντιμετωπίσει για ένα ακόμη παιχνίδι αρκετά προβλήματα, καθώς είναι γνωστό πως Μάγκας, Αγιώτης και Κόντσι αποχώρησαν για προσωπικούς λόγους.

Πλάι σε αυτές τις απουσίες έρχονται να προστεθούν και αυτές που προκύπτουν από τους τραυματισμούς Μπακατσέλου-Καρμοίρη, με την ομάδα να έχει πλέον αρκετές απουσίες να διαχειριστεί. Για τον αγώνα της Κυριακής μίλησε ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Χριστοφιλέας:

«Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δύσκολο. Παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα του ομίλου. Έχουμε τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα στην σειρά και πλέον όλα τα παιδιά είναι έτοιμα για το παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας που όλο το χρόνο είναι «φρούριο», με εξαίρεση δυο περιπτώσεις που στο 90΄ δεχτήκαμε γκολ. Ευελπιστούμε να τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα»

Σας προβληματίζουν οι πολλές απουσίες για μια ακόμη φορά;

«Σίγουρα αυτό είναι πρόβλημα για έναν προπονητή.Θα παίξουν παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. Θα δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε μείνει και θα δώσουμε με αυτούς τον καλύτερο μας εαυτό».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares