Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 10:21

Μοιρασιά με ''φωνές'' στο Παμμηλιακός - ΑΕ Πάρου

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων μεταξύ του Παμμηλιακού και της ΑΕ Πάρου που πραγματοποιήθηκε χθες στη Μήλο.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με ένταση και πολλές διακοπές, με τους γηπεδούχους να εκφράζουν έντονα παράπονα για την διαιτησία του κ. Ρούσσου και του βοηθού του κ. Δρόσου, ζητώντας μάλιστα πέναλτι σε δύο φάσεις.

Ο Παμμηλιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος, όπου και προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με πολύ όμορφο σουτ του Στεφανίδη.

Η ΑΕ Πάρου που είχε αρκετές απουσίες να αντιδρά στην επανάληψη, έχοντας ένα καλό διάστημα μετά το 60', όπου και ισοφάρισε με κεφαλιά του Καμπάση.

Αυτό ήταν το πρώτο ματς του Χρήστου Γαβαλά στον πάγκο της ΑΕ Πάρου μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Αλέξη Αλεξανδρή, με τον νεαρό τεχνικό να δίνει οδηγίες από το όρια της εξέδρας, καθώς ήταν τιμωρημένος από το προηγούμενο παιχνίδι.

Η ισοπαλία αυτή έφερε την ΑΕ Πάρου στους 7 βαθμούς και την 3η θέση του πρωταθλήματος, ενώ ο Παμμηλιακός έφτασε τους τέσσερις βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕ Πάρου έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στη Θύελλα Καμαρίου και ο Παμμηλιακός υποδέχεται τον Αίαντα Σύρου.

ZLfGsM0d

Διαιτητής: Ρούσσος Γουιδ. | Βοηθοί: Δρόσος - Μαθιουδάκης

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Καραμπάτσος (65' Μακαμπάκαρ), Πλιάκης, Μαυρογιάννης, Κύρκος, Φαλ, Δίντσης, Ζηλιαχόβαλης (59' Πολυκράτης), Παππάς, Τόσκα (65' Μπαμπακάρ, 86' Ατανάσοφ), Στεφανίδης, Τσιμτσιλιάκος (65' Σάντα).

ΑΕ Πάρου (Γαβαλάς): Νικολακόπουλος, Ζίλτσε (57' Φαντιγκά), Τάσιος, Χατζήγια (80' Δημητρίου), Καμπάσης, Παντελαίος (79' Φαντιγκά), Γκασίσου, Μουράι, Μακρίδης, Γιαννούλης, Κρητικός.

Η βαθμολογία του ομίλου

2024 03 18

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares