Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 11:16

ΑΟ Πάρου: Παραίτηση με αιχμές από την Φλώρα Μπαρμπαρή

Νέες εξελίξεις σημειώθηκαν στον ΑΟ Πάρου, καθώς μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον Δημήτρη Τριανταφυλλάκο, το μέλος της διοίκησης, κα. Φλώρα Μπαρμπαρή υπέβαλε την παραίτηση της.

Μάλιστα, η κα. Μπαρμαπρή η οποία σημειωτέων είχε μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογο αφήνει αιχμές για αυθαίρετες αποφάσεις και για παραγκώνιση της ίδιας και των απόψεων της που όπως αναφέρει ποτέ δε λήφθηκαν υπόψιν παρόλο που ήταν η πρώτη σε ψήφους.

 Αναλυτικά το κείμενο της παραίτηση της:

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Προς το Δ.Σ Α.Ο.ΠΑΡΟΥ ΠΑΡΟΣ 21/03/2024

Υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ του Α.Ο.ΠΑΡΟΥ με την ιδιότητα εφόρου ποδοσφαίρου. Οι λόγοι που με αναγκάζουν να προβώ σε αυτή μου την πράξη είναι οι εξής:

a) Mετά τις τελευταίες εκλογές και έχοντας πάρει τις περισσότερες ψήφους από οποιοδήποτε άλλο μέλος του Δ.Σ, δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι μετράει η γνώμη μου.Οι αποφάσεις παίρνονταν ερήμην μου και χωρίς την δική μου άποψη.

β)Οι αποφάσεις λαμβάνονταν όχι μόνο από μέλη του Δ.Σ. αλλά υπολογίζοντας και γνώμες τρίτων ατόμων που δεν ήταν καν στο συμβούλιο,πράγμα που με έκανε να νιώθω περιττή και ανεπιθύμητη.

γ) Σε σχέση με τα τελευταία γεγονότα και αποφάσεις που έχουν παρθεί, με βρίσκουν εντελώς αντίθετη δεδομένου οτι έλαβαν υπόψιν την γνώμη μερικών παιδιών και όχι της πλειοψηφίας.Θεωρώ επίσης ότι αυτές εξυπηρετούσαν προσωπικά οφέλη ανθρώπων του Δ.Σ και μη.

Ειλικρινά λυπάμαι που τα λέω όλα αυτά,γιατί έχω συνεισφέρει στον Α.Ο ΠΑΡΟΥ και πριν την εκλογή μου κι έχω βοηθήσει ενεργά τον σύλλογο,παρόλο αυτά όμως τον τελευταίο καιρό ένιωθα σαν να ήμουν παρείσακτη.

Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο που με στήριξε, με ψήφισε και με εμπιστεύτηκε αλλά μου είναι αδύνατον να συνεχίσω υπό αυτές τις συνθήκες.

Με εκτίμηση

Μπαρμπαρή Φλώρα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares