Δευτέρα, 01 Απριλίου 2024 07:52

Μεγάλο διπλό της Κορίνθου στη Μύκονο

Μεγάλο διπλό πανηγύρισε η Κόρινθος στη δύσκολη έδρα της ΑΕ Μυκόνου επικρατώντας με 4-2, δείχνοντας ότι θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση της ανόδου στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Μπροστά σε περίπου 80 φιλάθλους της που ταξίδεψαν για την αγαπημένη τους Μπάρτσα στο νησί των ανέμων, οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη έδειξαν χαρακτήρα αφού παρότι ισοφαρίστηκαν (από 0-2 σε 2-2) βρήκαν το σθένος να σηκώνουν ανάστημα και να πετύχουν δυο γκολ παίρνοντας μια σπουδαία νίκη που τους διατηρεί ζωντανούς στην μάχη του τίτλου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Αντονιο Ροχάνο ο οποίος πέτυχε ντοπιέτα και βοήθησε την Μπάρτσα να αποδράσει από το νησί των Κυκλάδων με ένα πολύτιμο τρίποντο. 

Στο α' μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι αφού εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχαν δημιούργησαν και άλλες ευκαιρίες με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Διαμαντη.

Στο 33' ο Ροχάνο βρέθηκε σε θέση βολής και με σουτ έκανε το 0-1.

Το τέρμα αυτό έδωσε ψυχολογία στους Κορίνθιους οι οποίοι στο 39' με σουτ του Παπουλή από τα όρια της μεγάλης περιοχής έκαναν το 0-2.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κέρδισαν πέναλτι στο 49' το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαδόπουλος που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών και μείωσε σε 1-2.

Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, οι παίκτες του Βαγγέλη Βλάχου ενέτειναν την πίεση τους και έκαναν το 2-2 στο 50' με σουτ του Ζγκούρι.

Μετά το 2-2 η Κόρινθος, πήρε μέτρα στο γήπεδο, ο κ. Φυντάνης ανακάτεψε την τράπουλα με τους φιλοξενούμενους στο 56' να έχουν δοκάρι σε σουτ του Ροχάνο.

Ο Αργυρόπουλος στο 60' με κεφαλιά μετά τη σέντρα του Λάλκοβιτς έκανε το 2-3 δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Κόρινθο.

Στα τελευταία λεπτά με σωστή τακτική προσέγγιση από τον Ηλία Φυντάνη οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τέταρτο τέρμα.

Συγκεκριμένα στο 95' ο Ροχάνο εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κατσούλη και με σουτ έκανε το τελικό 2-4.

Μέτρια η διαιτησία του Ξηρογιάννη από την Βοιτωτία.

ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ (Βαγγέλης Βλάχος): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κατσούλης, Τράκας (90' Δακτυλίδης), Μουρικι, Παπαδόπουλος, Ζγκουρι, Ιωσηφίδης, Γκούφας (79' Κέμπε), Αρκούδας, Ράγια (46' Ρέτσος).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Διασσινός, Καλουσής, Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Μερκούρη (90+4' Ζεϊμπέκης), Γκουντρουμπής (90+5 Παπανικολάου), Λάλκοβιτς (85' Χατζής), Παπουλής, Δερμιτζάκης, Νικολάου, Ροχάνο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares