Τρίτη, 02 Απριλίου 2024 11:47

Βρούτσης: «Από 9/4 με ψηφιακό εισιτήριο στα γήπεδα, ως το τέλος της σεζόν παραμένει ο παραδοσιακός τρόπος»

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης κι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου, ανακοίνωσαν ότι από τις 9 Απριλίου θα ξεκινήσει η ταυτοπροσωπία στα γήπεδα. Παραμένει ως το τέλος της σεζόν ο παραδοσιακός τρόπος εισόδου στα γήπεδα.

Από τις 9 Απριλίου θα ξεκινήσει η ταυτοπροσωπία στα γήπεδα κι η είσοδος των φιλάθλων στα γήπεδα θα γίνεται με ψηφιακό εισιτήριο από την πλατφόρμα tickets.gov.gr.

Όμως, όπως έγινε γνωστό για το πρώτο διάστημα και συγκεκριμένα ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν, ο κόσμος θα μπορεί να εισέρχεται στα γήπεδα και με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή κανονικά με το εισιτήριο του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Βρούτσης:

«Η Κυβέρνηση έδειξε αποφασιστικότητα από την αρχή. Όλη η κοινωνία ήθελε να αλλάξουμε κάτι. Ο τελευταίος πρόσφατος αθλητικός νόμος φαίνεται με έκπληξη ότι αποδίδει θετικά, συμβάλλουν ταυτόχρονα το Υπουργείο, η Κυβέρνηση κι οι ίδιοι οι φίλαθλοι. Θέλουν να βλέπουν τις ομάδες τους να παίζουν ποδόσφαιρο και να μην ρισκάρουν να κλείσουν ξανά τα γήπεδα».

Για το αν θα δούμε φιλάθλους και των δύο ομάδων στις εξέδρες: «Εκτιμώ ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Δεν πάμε όμως από το Α στο Ω. Χρειάζονται βήματα. Πλέον βλέπουμε αγώνες μεγάλων ομάδων κι βλέπουμε ότι έχει αλλάξει η εικόνα. Οι ίδιοι οι οπαδοί περιφρουρούν μαζί με τις ομάδες τους το γήπεδό τους.

Δείξαμε ότι είμαστε αταλάντευτοι, δείξαμε ότι είμαστε το ίδιο, ένιωθαν όλες οι ομάδες το αίσθημα της δικαιοσύνης, δεν αδικήθηκε καμία ομάδα. Το 1ο βήμα ήταν η ψήφιση του νόμου, το 2ο οι κάμερες, Σε όλα τα γήπεδα να υπάρχουν οι πιο σύγχρονες κάμερες. Αυτό έλειπε.

Σήμερα είμαστε στο νέο βήμα την ταυτοπροσωπία που θα ισχύσει από τις 9 Απριλίου. Θα χρησιμοποιήσουμε ένα μεταβατικό στάδιο ώστε οι φίλαθλοι να εξοικειωθούν. Θα εφαρμόζεται κι ο νόμος της ταυτοπροσωπίας και το παλιό σύστημα».

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου από την πλευρά του ανέφερε: «Ξεκινάμε από 9/4. Πάμε από το καινούριο που βάζουμε το εισιτήριο μας σκανάροντας το qr code ή αν δεν έχουμε καταφέρει να κατεβάσουμε το Gov.gr wallet μπαίνουμε με τον παραδοσιακό τρόπο στα γήπεδα. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι οπαδοί είναι να κατεβάσουν το Gov.gr wallet..

Πλέον η ταυτοποίηση γίνεται κατευθείαν στο ψηφιακό μας πορτοφόλι. Όποιος έχει το διαρκείας του το βάζει στο Wallet κι αυτόματα γίνεται η ταυτοποίηση».

«Το Πανθεσσαλικό αποτελεί εξαίρεση, η Ελλά πλέον έχει τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης»
Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, σε ερώτηση που δέχθηκε για το Πανθεσσαλικό, που αυτή τη στιγμή είναι το μόνο στάδιο της Stoiximan Super League, που δεν πληροί τις νέες προδιαγραφές, με τις προηγμένες κάμερες ασφαλείας, απάντησε χαρακτηριστικά: «

«Πλέον η Ελλάδα έχει τα πιο σύγχρονα γήπεδα της Ευρώπης σε ό,τι αφορά στην ασφάλεια και τις κάμερες. Έχουν μπει οι πιο σύγχρονες κάμερες στην Ευρώπη. Το Πανθεσσαλικό αποτελεί μία εξαίρεση».

Το Στάδιο του Βόλου, υπενθυμίζουμε, ότι έχει οριστεί να φιλοξενήσει τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Ο Αχιλλέας Μπέος έχει δεσμευτεί να λύσει το θέμα ο ίδιος προσωπικά - σε διαφορετική περίπτωση που δεν εγκατασταθούν οι απαραίτητες κάμερες το ματς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares