Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 13:06

ΠΑΣΟΚ: Επισκέφθηκε τη Νάξο ο Ανδρέας Σπυρόπουλος (photos-video)

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι φίλοι και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Νάξο στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο, ο οποίος επισκέφτηκε το νησί την Τετάρτη 3, Απριλίου.

Στο πλαίσιο της παραμονής του στο νησί, ο κ. Σπυρόπουλος επισκέφτηκε το νοσοκομείο της Νάξου όπου είχε συνάντηση και συζήτηση με την Αν. Διοικήτρια Καλλίτσα Φραγκίσκου με την οποία συνομίλησαν σχετικά με τις νέες εξελίξεις στο νοσοκομείο και την επέκτασή του καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υγειονομική μονάδα της Νάξου.

Επισκέφτηκε επίσης τα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και άκουσε τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα του νησιού και των αγροκτηνοτρόφων από τον πρόεδρο Δημήτρη Καπούνη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣ.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος θέλησε να επισκεφτεί και στο φράγμα του Τσικαλαριού κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατόν διότι ήταν κλειδωμένη η είσοδος. Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο επόμενο διάστημα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής πρόκειται να καταθέσει ερώτηση στη βουλή για το έργο του φράγματος του Τσικαλαριού, το οποίο έχει βαλτώσει εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, συνοδευόμενος από μέλη της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στις Κυκλάδες αλλά και μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ, περιόδευσε στο Φιλώτι αλλά και στην πόλη της Νάξου όπου συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες του νησιού. Συναντήθηκε με τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του δήμου Λεονάρδο Χατζηανδρέου, καθώς και τον πρόεδρο του Σωματείου Μαζικής Εστίασης Γιάννη Παπαδόπουλο που του εξέθεσε τα προβλήματα του κλάδου.

Το βράδυ της Τετάρτης στις 8:00 ήταν ο κεντρικός ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία η Τοπική Οργάνωση Νάξου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Αναφέρθηκε στην νησιωτικότητα σε θέματα υγείας, υποδομών, της ακρίβειας, του στεγαστικού ζητήματος ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας ότι πρόκειται «για μία κυβέρνηση με αλαζονεία, αμετροέπεια και χωρίς την αίσθηση της ευθύνης για τις πράξεις της με προσπάθεια να συγκαλύψει όλες τις μεγάλες υποθέσεις και όλα τα μεγάλα σκάνδαλα». Επίσης ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Σπυρόπουλος υπογράμμισε με έμφαση ότι μόνο το κόμμα του «μπορεί να κάνει σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση σε μία κυβέρνηση με μεγάλη αλαζονεία».

Να σημειωθεί ότι δίπλα στον κ. Σπυρόπουλο βρέθηκαν οι τρεις υποψήφιοι βουλευτές των Κυκλάδων Γιάννης Βλασερός, Γιάννης Πολυχρονάκος και Όλγα Πολίτη. Επίσης τον συνόδευαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Αντώνης Πιτταράς και Μανώλης Βάβουλας, ο περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Καπίρης, ο Μιχάλης Σέργης και η Νάντια Σαλτερή καθώς και σύσσωμη η Τοπική Οργάνωση Νάξου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. 

Πηγή ρεπορτάζ: naxostimes

Βίντεο και φωτογραφίες

 

 

Δημοσιεύτηκε από Sportcyclades/plus στις Πέμπτη 4 Απριλίου 2024

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares