Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 08:43

Χωρίς νικητή το ντέρμπυ του Παμμηλιακού με τη Θύελλα Καμαρίου

Παμμηλιακός και Θύελλα Καμαρίου έμειναν στο 1-1 για την 7η αγωνιστική της 2ης φάσης της Α' Κατηγορίας που έγινε χθες στη Μήλο παρουσία αρκετού κόσμου που έδωσε το παρών στις εξέδρες του σταδίου.

PAMMILIAKOS THYELLA 1

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις και πολλές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής, Παμμηλιακός και Θύελλα δεν κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο τρίποντο, με το αποτέλεσμα σαφώς να ευνοεί την φιλοξενούμενη ομάδα που παραμένει πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά από τους 2ους Πανναξιακό και Παμμηλιακό και με νίκη στην επόμενη αγωνιστική σε συνδυασμό με αποτελέσματα θα μπορεί να θεωρείται πρωταθλήτρια Κυκλάδων δύο στροφές πριν το τέλος της χρονιάς.

Ο Τόσκα, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που υπέπεσε ο Σιμιτσής και αμφισβητήθηκε έντονα από τους Σαντορινιούς, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Μήλου στο 9'.

Η απάντηση της Θύελλα ήρθε με τον Μπιρμπίλη στο 43' , όπου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λούκα, ο έμπειρος αμυντικός επωφελήθηκε από την σύγχυση στην άμυνα του Παμμηλιακού και με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 που έμεινε μέχρι το τέλος του ματς.

Την αποστολή της Θύελλας Καμαρίου συνόδευσε και ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Βαγγέληξς Φουστέρης, με τους φιλοξενούμενους να μιλάνε με τα καλύτερα λόγια που τους επιφύλασσαν οι Μηλιοί και ειδικά ο πρόεδρος Μιχάλης Βαμβακάρης.

PAMMILIAKOS THYELLA 3

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Ζαράνης, Μαθιουδάκης και Κυπραίος.

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακαπαγκαλ, Πολυκράτης, Μαυρογιάννης, Κύρκος (72' Στεφανίδης), Φάλ (89' Μαυρογιάννης Α.) Δίντσης, Σάντα, Παππάς, Τόσκα (72' Τιραμ), Ζηλιαχωβάλης, Πλιάκης, Κούτη, Καραμπάτσος, Σάρ

PAMMILIAKOS THYELLA 4

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Κλέβιστ (81' Πεχλιβανόπουλος), Κουλόλι, Μπιρμπίλη, Καστράτι, Σιμιτσής, Μαναριώτης (93' Μαντούσης), Νικλητσιώτης, Τσιάβος, Κοϊδελάϊ (46' Θαναηλάκης), Λούκα, Καφούρος, Λένα, Σιγάλας, Εσκιόγλου, Φύτρος, Παπαλεξόπουλος

PAMMILIAKOS THYELLA 2

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares