Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 11:14

Μάκαρης: «Ιδανικό φινάλε με ένα τρόπαιο στην αγκαλιά» [vid]

«Δεν θα είναι υπέροχο να τελειώσω την καριέρα μου με ένα τρόπαιο στα χέρια;» Σπύρος Μάκαρης σε ένα μοναδικό σόου. Λίγο πριν την έναρξη των πλέι οφ, ο 37χρονος φόργουορντ μιλάει για όλα άσον αφορά την προσωπική του πορεία και τον Πανναξιακό ΑΟΚ.

Τι αναφέρει για την αλλαγή προπονητή (Χατζηπανηγύρης αντί Καρατζά) την βελτίωση της άμυνας και το γεγονός ότι η μάχη των πλέι οφ (σ.σ. ξεκινούν σήμερα Κυριακή 07/04) θα κριθεί στην θέληση για τη νίκη… “Οποιος θέλει περισσότερο θα κερδίσει. Στα πλέι οφ δεν υπάρχει περιθώριο για τα λάθη. Παίζουμε συνέχεια και δεν κάνουμε προπόνηση. χαχαχαχα”…

Τα παιχνίδια της κανονικής περιόδου δεν μετράνε, αλλά απλά όταν έχεις κερδίσει νιώθεις καλύτερα και πιο άνετα.. “Εάν ήθελα αντίπαλο θα προτιμούσα τον Κρόνο γιατί τον έχω.. 8/8 νίκες”

Δεν θα ξεχάσει τη μάχη με τον Φώτση με τον Ηλυσιακό “Δέος, φοβερή προσωπικότητα, εκπληκτικός αν και .. Παναθηναϊκός. Εκανε ότι ήθελε χωρίς να κουνηθεί. Μακάρι να τον δούμε στη Νάξο. Ηθελα φωτογραφία, θα το κάνω στη Νάξο. Μακάρι να έρθει να τον δει ο κόσμος…”

Αναφέρθηκε και στη δύναμη του κόσμου τονίζοντας “είναι ωραίο συναίσθημα. Βλέποντας το κόσμο παίρνεις δύναμη. Αρχή της σεζόν είμαστε λίγο παγωμένοι αλλά στο δεύτερο γύρο η εξέδρα μας βοήθησε απίστευτα”…

Και στο πιο παιχνίδι θα ήθελε να παίξει; “Θα ήθελα να ξαναπαίξω τον αγώνα με την Καλλιθέα γιατί δεν καταλάβαμε πως χάσαμε. Εύκολα….”

Οσο για την προσωπική του φιλοδοξία; ” Εάν πάρουμε πρωτάθλημα θα κάθομαι στην εξέδρα με τα παιδάκια μου και θα βλέπω τους αγώνες… Δεν θα ήταν ωραίο να τελειώσω τη σεζόν με ένα τρόπαιο στα χέρια; Οι γυναίκες πολλές και δεν προλαβαίνουμε”

Και καταλήγει: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ την χρονιά της ανόδου στην Εθνική κατηγορία. Αποθυμένο χρόνων… δεν το αλλάζω με τίποτα..”

Δείτε την συνέντευξη του Σπύρου Μάκαρη στην Ραδιοφωνία Κυκλάδων 101,3 και στην εκπομπή “Cyclades On Air”…

Πηγή: naxospress.gr

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares