Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 00:46

Το Run Greece πηγαίνει στη Σύρο!

Η σειρά αγώνων Run Greece συμπληρώθηκε σήμερα με τη δυνατή προσθήκη της Σύρου που θα βρεθεί στο δρομικό προσκήνιο στις 29 Σεπτεμβρίου στον τελευταίο από τους έξι αγώνες της φετινής περιόδου.

Ο Δήμαρχος Σύρου Αλέξης Αθανασίου με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, στη σημερινή τους συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας

Ο Δήμαρχος Σύρου Αλέξης Αθανασίου με αφορμή τη διεξαγωγή του αγώνα στη Σύρο βρέθηκε σήμερα στα γραφεία του ΣΕΓΑΣ και συναντήθηκε με την πρόεδρο της Ομοσπονδίας Σοφία Σακοράφα.

Η Σύρος είναι αγαπημένος προορισμός Ελλήνων και ξένων, ο ιδανικός προορισμός για μια διοργάνωση όπως το Run Greece, όπου σκοπός δεν είναι μονάχα η συμμετοχή σε μια αθλητική διοργάνωσή, αλλά η γνωριμία με έναν όμορφο τόπο.

“Ο θεσμός των Run Greece , ένας θεσμός άθλησης και συμμετοχής για όλους, υλοποιείται φέτος σε έξι πόλεις, σε έξι διαφορετικές περιφέρειες και οργανώνεται σε συνεργασία με τους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η επιτυχία του θεσμού είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλη την αθλητική κοινότητα και την ελληνική κοινωνία.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για τη διοργάνωση στο υπέροχο νησί της Σύρου, που θέλουμε να σηματοδοτεί και τη μεγάλη σημασία όλης της νησιωτικής Ελλάδας.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Σύρου και τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Αθανασίου προσωπικά, για τη συνεργασία, και πιστεύουμε ότι η κοινή μας προσπάθεια θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους μας και ιδίως για την αθλητισμό και την τοπική κοινωνία”, είπε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Σύρου, είπε: “Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι, που θα φιλοξενήσουμε το Run Greece, στη Σύρο. Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον ΣΕΓΑΣ, την πρόεδρο του, Σοφία Σακοράφα και όλα τα στελέχη που συνέβαλαν ώστε η πόλη μας να μπει στο χάρτη του Run Greece. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στη Σύρο και λάβει μέρος στη διοργάνωση”.

Οι αγώνες Run Greece μπήκαν φέτος σε νέα εποχή με την προσθήκη τριών νέων πόλεων.

Η σειρά αγώνων θα ανοίξει την Κυριακή (7/4) στο Ηράκλειο, όπου η συμμετοχή αναμένεται πολύ μεγάλη, όπως και το ενδιαφέρον των πολιτών της πόλης.

Οι επόμενοι τρεις αγώνες θα γίνουν σε νέους σταθμούς, στο Ναύπλιο στις 21 Απρίλιου, στα Τρίκαλα στις 26 Μαϊου και στον Πειραιά στις 22 Ιουνίου και η σειρά θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο σε Αλεξανδρούπολη (22/9) και Σύρο (29/9).

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares