Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 11:28

Ρεκόρ προκρίσεων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2024

Ολοκληρώθηκε η προκριματική διαδικασία για το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading που θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων, 21-23 Ιουνίου 2024.

Περισσότεροι από 1.250 αθλητές και αθλήτριες του Cheerleading από 212 ομάδες και 26 σωματεία/μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας, έλαβαν πρόκριση μέσω των 3 προκριματικών διαδικασιών που διεξήχθησαν στο Λουτράκι, την Θεσσαλονίκη και την Αλίαρτο.

Οι σύλλογοι που έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cheerleading 2024 είναι: Αμαζόνες, Ελληνικό Αστέρι, Αποσπερίδες, Εύαθλοι Τρικάλων, ΑΣ Τίγρεις, Σειρήνες του Βορρά, Τέχνη και Άθληση Ρεθύμνου, ΓΣ Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης, ΑΓΟΠ Μυρτάλη, ΥΑΔΕΣ, Μωβ Κινήσεις Αιγίου, ΑΣ Ερμιονίδας Ο Άδωνης, ΑΣ Αρίων 2005, Πυραμίς, Οι Αμπελόκηποι, ΦΟΗ Αριάδνη, Ελληνικές Σταγόνες, Ουράνιοι Μαχητές, Αστέρια Νέου Ηρακλείου, Αρμονία Θήβας, Χοροκίνηση Ναυπλίου, Άλμα Ωρωπού, Ακαδημία Ρυθμικής και Μαζορετών Λαμίας, ΣΗΓΑ Γύμναθλος, ΓΟ Νέας Ιωνίας Εν Κινήσει, ΑΚΟ Λιβαδειάς.

Το Κλειστό Αλιάρτου αποτέλεσε την 3η και τελευταία προκριματική διαδικασία το Σάββατο 6 Απριλίου 2024. Η Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading ευχαριστεί τον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων και τον Δήμαρχο Γεώργιο Αραπίτσα για την υποστήριξη και την παρουσία στους αγώνες. Τους αγώνες παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Γεώργιος Ντασιώτης, ο Αντιδήμαρχος Πέτρος Ζάγκας, ο συνεργάτης του Δημάρχου για θέματα αθλητισμού Αντώνιος Μπεκρής και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης Κάρολος Ιταλός. Παράλληλα να ευχαριστήσουμε τον Ιατρό Χρήστο Διαμαντή και την φυσικοθεραπεύτρια Βασιλική Καραγιάννη, για την παρουσία τους στο Κλειστό Αλιάρτου. Ιδιαίτερη ευχαριστία στον Σύλλογο ΑΚΟ Λειβαδιάς και τον πρόεδρο Χρήστο Πολατσίδη για την πολύτιμη συνεισφορά στην διοργάνωση του γ’ προκριματικού αγώνα.

Στο Κλειστό Γήπεδο Μίκρας στη Θεσσαλονίκη διεξήχθη την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ο β’ προκριματικός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 2024. Να ευχαριστήσουμε την Ιατρό Παυλίνα Κουλαρά και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών του Ερυθρού Σταυρού για την παρουσία τους στους αγώνες. Οι πρώτες προκρίσεις είχαν δοθεί μέσω του Κυπέλλου Ελλάδος που είχε πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι. Τους αγώνες της προκριματικής διαδικασίας έκριναν Διεθνής Κριτές.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares