Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 07:04

Πέρασε από τη Σύρο και κάνει ''πρόβα τίτλου'' η Θύελλα Καμαρίου

Απτόητη προς τον τίτλο καλπάζει η Θύελλα Καμαρίου που πέρασε με 0-2 από τη Σύρο κόντρα στον Αίαντα Σύρου και πλέον αν δεν κερδίσει η ΑΕ Πάρου τον Πανναξιακό στο σημερινό παιχνίδι μπορεί να πανηγυρίσει την κατάκτηση του δευτέρου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Το έργο της Θύελλας Καμαρίου στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε πιο εύκολο, καθώς στο 12ο λεπτό ο Αίαντας έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω απευθείας κόκκινης του Αντώνη Μπαλόπητα για χτύπημα εκτός φάσεις σε αντίπαλο.

Τα γκολ για την ομάδα της Σαντορίνης σημείωσαν οι Μαναριώτης στο 22΄ με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Λούκα και στο 61' ο Σιμιτσής, ο οποίος πήρε εξαιρετική κάθετη πάσα από τον Λόύκα και με άψογο τελείωμα νίκησε τον Μώτο.

Διαιτητής: Καλόγερας, Βοηθοί: Αρμακόλας-Βακόνδιος

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος-Φωτεινιάς): Μώτος, Καπέλλας, Ρούσσος, Κολλιάκος, Μάϊπας, Νομικός (Μιχάλοβιτς 68΄), Μπαλόπητας, Καλίγερος, Ραμπαβίλας, Μουλίδης (Ξαγοράρης 68΄), Ρηγούτσος (Καμπάνης 68΄)

Θύελλα Καμαρίου (Τσάμογλου): Τσουκαλάς, Αχμετάι (Πεχλιβανόπουλος 61΄), Μπιρμπίλη, Μαντούσης, Καστράτι, Σιμιτσής, Μαναριώτης (Εσκιογλου 71΄), Νικλητσιώτης, Τσιάβος (Θαναηλάκης 61΄), Παπαλεξόπουλος (Κοϊδελάι 77΄), Λούκα (Καφούρος 71΄)

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares