Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 21:24

Νίκησε τον Πάγο και έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα ο Παμμηλιακός

Παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό του 0-2 από τον μαχητικό Πάγο, ο Παμμηλιακός έβγαλε αντίδραση μετά το 60' και κατάφερε να πετύχει την ανατροπή επικρατώντας με 5-2 στον αγώνα που έγινε στη Μήλο για την 8η αγωνιστική της 2ης φάσης στην Α' Κατηγορία.

PAMMILIAKOS PAGOS 1

Η ομάδα του Χρήστου Ζαχαρίου αν και ταξίδεψε με αρκετές ελλείψεις (12 παίκτες), ωστόσο κατάφερε να βάλει δύσκολα στον Παμμηλιακό, καθώς προηγήθηκε στο 12' με γκολ του Αγοραστού, με το 0-1 να είναι το σκορ του Α' μέρους.

Με την έναρξη της επανάληψης η Συριανή ομάδα έκανε το 0-2 στο 53' με τον Βλαχογιάννη.

Ο Παμμηλιακός που είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών, με τον έμπειρο Συριανό να σώζει πολλές φορές την εστία της ομάδας του, τελικά αντέδρασε στο 60' με τον Μπάμπακαρ που σκόραρε και στο 72΄. Για τους γηπεδούχους τα υπόλοιπα τρία τέρματα πέτυχαν οι: Τόκα (66΄), Σάντα (75΄) και Στεφανίδης στο 84΄

PAMMILIAKOS PAGOS 2.

Διαιτητική τριάδα: Σαββατιανός, Μαθιουδάκης, Κυπραίος

Παμμηλιακός (Σαλέπης): Μακαπαγκάλ, Σάντα, Μαυρογιάννης Α., Ουσμάνε (58' Μπάμπακαρ), Δίντσης, Ζηλιαχωβάλης, Παππάς, Τόσκα (82' Γάλλης) , Στεφανίδης, Πλιάκης, Κούτη.

Κύρκος, Πολυκράτης, Μαυρογιάννης Π.

PAMMILIAKOS PAGOS 4

ΑΟ Πάγου (Ζαχαρίου): Συριανός, Ξανθάκης, Νομικός, Ρούσσος (76' Μαγκαφας), Φραγκουδάκης, Σκορπίδης, Μαραγκός, Πρίντεζης, Αγοραστός, Αλευράς, Βλαχογιάννης

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares