Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 16:09

12 βαθμοί για τον ψυχωμένο Ανδριακό [video]

andriakos-aot-25-11-2012-1

Ένα παιγνίδι "γκραν γκινιολ" παρακολούθησαν οι περίπου 80 φίλαθλοι εχθες στο "Ι. Μ. ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ" μεταξύ του ΑΝΔΡΙΑΚΟΥ και της ΤΗΝΟΥ.

Ένα παιγνίδι για γερά νεύρα, ειδικής σημασίας για κάθε έναν από τους αντίπαλους.

Για τον ΑΝΔΡΙΑΚΟ που θέλει να μαζέψει φέτος όσο πιο πολλούς πόντους γίνεται και να κατακτήσει την άκρως τιμητική τρίτη θέση, αλλά και για τον ΑΟΤ που η έως τώρα βαθμολογική του συγκομιδή δεν αντικατοπτρίζει την αγωνιστική του αξία.

andriakos-aot-25-11-2012-2

Κρύο λοιπόν το Σάββατο στη Χώρα με τον αέρα σε ανεκτά επίπεδα και με ένα ημίχρονο για τον καθένα.

Περνώντας στα αγωνιστικά τώρα, η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε δυνατά στον αγώνα κλείνοντας στο μισό γήπεδο τους "εφοπλιστές", οι οποίοι βρεθήκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 8΄ ύστερα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του εξαιρετικού Βελαλοπουλου, το οποίο προσήλθε μέσα από φάση διαρκείας στα Ανδριωτικα καρέ και ενώ είχε προηγηθεί και δοκάρι.

aot-2012-11-1

Στο 22΄λιγο έλειψε να γίνει το 0-2 με τον πολύ καλό εχθες Βιδάλη όταν απέτυχε να σπρώξει με προβολή από τα τρία μέτρα τη μπάλα στα δίχτυα του Τσιαμαλου.

Να αναφέρω εδω ότι ο "πιτσιρικάς" Τσιαμαλος αντικατέστησε εχθες επάξια τον έμπειρο Παπουτσή και οφείλω να ομολογήσω ότι έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για το χθεσινό τρίποντο.

Στη μοναδική φορά που βρεθήκαν με αξιώσεις οι γηπεδούχοι στην αντίπαλη περιοχή, σημείωσαν και το τέρμα της ισοφάρισης με τον Κριτή στο 45΄ , με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και δεξιά, και μετά από απόκρουση του Καμολινου.

Ισοφάριση που ήρθε στο καλύτερο σημείο και ενώ η έως εκείνη τη στιγμή εικόνα του αγώνα ευνοούσε τους Τηνιους.

andriakos-aot-25-11-2012-3

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν μια άκαρπη υπεροχή, σκοντάφτοντας πάνω στη συμπαγή άμυνα του ΑΟΦ, ενώ οι "εφοπλιστές" εμφανώς βελτιωμένοι έπαιξαν αρκετές φορές με επιτυχία τη  μπάλα από τα πλάγια χάνοντας μια καλή ευκαιρία με τον Γλυνο στο 54΄ και με τον Σεμα στο 56΄ όπου ο Καμολινος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 75΄ οι ποδοσφαιριστές του Χαλά έχοντας αντιληφτεί και την κόπωση των αντιπάλων "χτύπησαν" με μια μαγική κάθετη πάσα από τον Ζαννακη στον Κριτή που πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή και με μια κούρσα 30 μέτρων βρέθηκε τετ α τετ με την εστία του Καμολινου και με εξαιρετικό πλασέ έστειλε τη μπάλα να αναπαυθει στη δεξιά του γωνία και
τους Ανδριώτες σε πελάγη ευτυχίας.

Στο 82΄ενα πολύ καλό χτύπημα φάουλ του Ράζι πέρασε λίγο άουτ από την εστία του ΑΟΤ και στα λεπτά που ακλούθησαν μέχρι τη λήξη δεν άλλαξε κάτι στην εικόνα του αγώνα.

Καλή με κάποια ανθρωπινά λαθάκια η διαιτησία των Δεληγιαννη, Γρυπαρη, Σουλτανη.

Στον χθεσινό αγώνα ο αρχηγός του ΑΟ ΤΗΝΟΣ, Λευτέρης Βελαλοπουλος, αγωνίστηκε με μαύρο περιβραχιόνιο ως ένδειξη πένθους για τον χαμό του θειου του, Αναγνωστοπουλου Σπύρου, στη μνήμη του οποίου αφιερώνει το χθεσινό του γκολ.

andriakos-2012-11-1

ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ Τσιάμαλος, Μπάλας, Μπενάς, Κοντομαρκος(c), Κρίτης, Μαμάης, Γλυνός, Ζουμής, Κουλούρης, Σέμα, Ζαννακης.

ΑΟ ΤΗΝΟΣ: Καμολινος, Μουσαϊ, Βιδος, Βελουδος, Βιδαλης Α., Βιδαλης Φ., Τριανταφυλλος, Δελλατολας, Αλεξιου, Βελαλοπουλος, Τζαγγολη.

fila8loi-andriakou-2012-2

για το ΣΠΟΡ ΚΥΚΛΑΔΕΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ
ΑΝΔΡΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Άνετα, όμορφα και καυστικά.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares