Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012 00:34

Ισοπαλία για Αστέρα και ΑΟ Πάρου

aop-asteras-12-9-2012-1

Με το αρχικό εικοσάλεπτο και ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟ Πάρου αν και προηγήθηκε 0-2 τελικά έφυγε με μόνο με το βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο των Μαρμάρων.

Οι γηπεδούχοι αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα των φάσεων θα είχαν πάρει μια πολύτιμη νίκη. Παρά την ψυχρολουσία του 0-2, ο Αστέρας βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και κυνήγησε το παιχνίδι.

 paros-roussos

To πρώτο μέρος του παιχνιδιού….

Ο ΑΟΠ ξεκίνησε δυνατά ενώ ο Αστέρας μουδιασμένα και με αιχμή τον Αρκουλή απείλησε την εστία του Πούλιου αρκετές φορές μέχρι το 21ο λεπτό. Μάλιστα ευτύχησε να προηγηθεί στο 17' όταν ο Αρκουλής από βαθιά μπαλιά από τον τερματοφύλακά του κατέβασε τη μπάλα, πέρασε και τον τερματοφύλακα του Αστέρα και πλάσαρε για το 0-1. Πιο πριν στο 10' και στο 12' ο ίδιος παίκτης είχε σουτ που έφυγαν κόρνερ και άουτ αντίστοιχα. Στο 20' ο Τσόκα έκανε το σουτ έξω από την περιοχή όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Αρκουλή μέσα από τη μικρή περιοχή. Από το σημείο αυτό ο Αστέρας ανέβασε την απόδοση του και δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να δημιουργήσουν άλλη φάση στο πρώτο ημίχρονο. Με ηγέτη τον Κληρονόμο στο κέντρο κυκλοφόρησε τη μπάλα και έφτανε κοντά στην εστία του Νίκα. Στο 25' ο Αλιπράντης έχασε σημαντική ευκαιρία μέσα από την μικρή περιοχή όταν σε εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στα πόδια του αλλά τη σούταρε δίπλα από το δοκάρι. Στη συνέχεια κάποια σουτ του Καράι και του Ε. Ρούσσου έφυγαν άουτ, ενώ στο 42' ο Κληρονόμος εκτέλεσε φάουλ, όμως ο Νίκας με εκπληκτική επέμβαση στη γωνία της εστίας του κράτησε το μηδέν.

 

Το 2ο ημίχρονο…

paros-santorineos-1Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους γηπεδούχους και τους καλύτερους για τους παίκτες του ΑΟΠ οι οποίοι φάνηκαν να κλειδώνουν το παιχνίδι όταν με τη σέντρα, ο Μπάλιος βρέθηκε μόνος του αριστερά στην περιοχή των Μαρμάρων με τρεις αντιπάλους κοντά του και κανένα συμπαίκτη του δίπλα, και έκανε ένα σουτ το οποίο πήρε ύψος και κατεβαίνοντας και με τη βοήθεια του αέρα, κατέληξε στα δίχτυα του Πούλιου για το 0-2. Όμως οι παίκτες του Αστέρα δεν το έβαλαν κάτω και στην επόμενη φάση μετά από πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας ο Καράι βρέθηκε αριστερά, έβγαλε τη σέντρα και ο Χ. Χριστόφορος κάρφωσε τη μπάλα με κεφαλιά κάνοντας το 1-2. Στο 54' ο Γαβαλάς, ο οποίος είχε μπει τρία λεπτά πριν στο ματς, εκτέλεσε φάουλ που μπλόκαρε ο Πούλιος και στην επόμενη φάση αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για χτύπημα σε αντίπαλο. Το ματς έγειρε προς τη μεριά των Μαρμάρων, αφού οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες έκτοτε. Η μόνη αντίδραση των παικτών της Παροικιάς ήταν στο 61' όταν μετά από αδράνεια της άμυνας του Αστέρα, ο Τσόκα πήρε τη μπάλα, πλάσαρε μέσα από την περιοχή και πλάγια, όμως ο Πούλιος με εκπληκτική επέμβαση με το ένα χέρι κράτησε το 1-2. Στο 59' ο Χ. Χριστόφορος, βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως το σουτ του έφυγε άουτ όπως και το σουτ του Καράι στο 66'. Σε εκτέλεση φάουλ του Κρητικού, ο Νίκας έδιωξε ασθενώς καθώς συγκρούστηκε με ένα αμυντικό του, ο Χ. Χριστόφορος όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. Η φάση του παιχνιδιού έγινε στο 75' όταν ο Καράι γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή του ΑΟΠ και ο κορυφαίος του αγώνα Κληρονόμος, έκανε μια χαμένη μπαλιά γκολ με φανταστικό ανάποδο ψαλίδι, τέρμα που πανηγυρίστηκε δεόντως. Ο Αστέρας συνέχισε να πιέζει χάνοντας φάσεις με κορυφαία στο 89' σουτ του Καράι που μπλόκαρε στη γωνία του ο Νίκας, ο κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους.

 

paros-dolkas-epiplaΟι ομάδες, μετά από αυτό το αποτέλεσμα, συνεχίζουν χέρι χέρι στη βαθμολογία, έχοντας 8 βαθμούς (λόγω των -2 βαθμών του Αστέραmarkosxenarios από την περυσινή περίοδο). Ο Αστέρας φιλοξενείται από τον Παμμηλιακό την επόμενη αγωνιστική, ενώ ο ΑΟΠ φιλοξενεί τον Πανσιφναϊκό. Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο των Μαρμάρων ενώ υπήρχε και πανό για τον αδικοχαμένο Μάρκο Ξενάριο, λόγω των τριών μηνών από την ημέρα που έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

 

Πολύ καλή η διαιτησία του Κουζούμη και των βοηθών του.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Σάμιος X.) : Πούλιος, Κρητικός, Παπαδόπουλος, Αλιπράντης, Σάμιος N., Χριστόφορος Ε., Ρούσσος Γ., Κληρονόμος, Καράι, Χριστόφορος Χ., Ρούσσος Ε. (77' Λιόντος)

 

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Λάπη) : Νίκας Δ., Μπαρδάνης, Δαφερέρας, Μπάλιος, Σένκα, Αρκουλής (70' Καβάλλης), Νίκας Ι., Κρώνης (63' Γιουρτζίδης), Τσόκα, Κασιμάτης (51' Γαβαλάς), Ρούσσος Χ.

 

Επιμέλεια: Σεμίνα Μαργαρίτη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares