Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 20:04

F-4 Κ14: Νίκησε στα πέναλτι και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ο ΑΟ Μυκόνου

Ο ΑΟ Μυκόνου είναι η πρώτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Final-4 που διεξάγεται στη Νάξο, καθώς μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο αγωνία και σασπένς επικράτησε στα πέναλτι με 3-0 του Αίαντα Σύρου με την κανονική διάρκεια να λήγει ισόπαλη 1-1.

Το πρώτο ημίχρονο είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Αίαντα να είναι αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 31', όταν ο Βλάχος εκτέλεσε φάουλ και ο Καπέλλας με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στην επανάληψη οι Μυκονιάτες μπήκαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν περισσότερα πράγματα στο ματς και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 40, με τον Δημητσάνο να πλασάρει με ψιλοκρεμαστό σουτ τον Βακόνδιο.

Ο Αίαντας πίσεσε στο τέλος, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει με το ματς να οδηγείται στα πέναλτι.

Στη διαδικασία των πέναλτι, οι Μυκονιάτες φάνηκαν περισσότερο ψύχραιμοι ευστοχώντας σε τρία, ενώ ο Αίαντας δεν σκόραρε. Για τον ΑΟ Μυκόνου σκόραραν οι: Δημητσάντος, Ντόκο και Πρέκας

Στον αυριανό (18/5 | 20:00) τελικό η ομάδα της Μυκόνου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Πανθηραϊκός 1 - ΠΑΣ Νάξου 2.

Διαιτητική τριάδα: Ζαράνης, Δεγαΐτας, Σαββατιανος

Αίαντας Σύρου (Φωτεινιάς): Βακόνδιος, Βλάχος, Ζαράνης (44' Μανθόπουλος), Μαύρος, Κοντός, Μωραΐτης, Αμπουσερί, Καλμπουράκης, Καπέλλας, Ντάσιος (55' Νομικός, 68' Γυφτάκης).

Αναπληρωματικοί: Μανθόπουλος, Αζιζάι, Τρόκα, Παπαδημάτος.

ΑΟ Μυκόνου (Μπαλής): Ντάτσι Ι., Ντάτσι Ρ., Αμοιρίδης, Λεράι, Παπακωνσταντίνου, Χότζα (69' Μητράι), Πρέκας, Πολίτογλου (36΄Κωλέττης), Ντόκο, Δημητσάντος, Βαρβούνης.

Αναπληρωματικοί: Ντραγκότι, Κεφαλας, Συριανός, Κυπραίος, Ρότσι 

O αγώνας όπως μεταδόθηκε

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares