Κυριακή, 02 Δεκεμβρίου 2012 09:59

Άνετη νίκη και καλό ποδόσφαιρο για τον ΑΟ Τήνου

ydrousa-aot-2-12-2012-2

Μεγάλη νίκη πετυχε το Σάββατο το απόγευμα στο γήπεδο του Μπατσιου ο ΑΟ Τήνου επικρατώντας του ΑΟ Υδρουσας με σκορ 0-6.

tinos SALVAS-01Από τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο…

Η ομάδα της Τήνου για πρώτη φορά μετά από καιρό συνδύασε το καλό ποδόσφαιρο που έπαιζε στα προηγούμενα παιχνίδια και με το αποτέλεσμα και έτσι ήρθε αυτή η νίκη. Ο ΑΟ Τήνου μπήκε δυνατά από τα πρώτα λεπτά στο παιχνίδι και κατάφερε μόλις στο 5' λεπτό να χάσει μια  ευκαιρία όταν ένα σουτ του Βιδάλη Αν. πέρασε λίγο έξω από την εστία του τερματοφύλακα της Ύδρευσης. Η υπεροχή αυτή δεν άργησε να καρπωθεί καθώς  στο 12' ο Βελαλοπουλος Β. πήρε μια μπαλιά από τον Βελαλοπουλο Ελ. στα δεξιά και αυτός με ωραίο σουτ έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε ένα ωραίο σουτ από τον Βελαλοπουλο Ελ. το οποίο και αυτό πέρασε λίγο άουτ. Στο 40' η Υδρουσα έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ αλλά ο Σιωτος με σωτήρια απόκρουση κράτησε το 0-1. Στο 42' λεπτό ο Βιδάλης Αν. μετά από σέντρα από αριστερά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-2 στην εκπνοή του ημιχρόνου είχαμε ακόμα μια μεγάλη φάση για την ομάδα του ΑΟ Τήνου όταν ο Βιδάλης και ο Βελουδιος έπαιξαν το ένα-δυο αλλά ο τερματοφύλακας της Υδρούσας κατάφερε με φοβερή απόκρουση να στείλει την μπάλα κόρνερ στο οποίο με την εκτέλεση ο Βιδος λίγο έλειψε να κάνει το 0-3.

ydrousa-aot-2-12-2012-3

Διαδικαστικού χαρακτίρα…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο και τον ΑΟ Τήνου μόλις στο 47' με τα από έναν ωραίο συνδυασμό και πάλι του Βιδάλη με τον Βελουδιο ο Βιδάλης έβγαλε μόνο του Τζαγγολη ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-3. Στο 59. λεπτό ήταν η σειρά του Βελαλοπουλου Ελ. να χριστεί σκόρερ μετά από μια ωραία σέντρα του Τζαγγολη στοπάρισε την μπάλα με στην περιοχή και με ένα φοβερό σουτ έκανε το 0-4. Στο 66' και πάλι  ο Βελαλοπουλος Β. μετά από σέντρα σουτ από τα δεξιά η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και έστω και τυχερά κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας της Άνδρου.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90' λεπτό όταν ο Βιδος μετά από ωραία σέντρα του Τριαντάφυλλου με ωραία κεφαλιά έκανε το 0-6 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ydrousa-aot-2-12-2012-4

Οι συνθέσεις των ομάδων

Α.Ο. Υδρούσας: (Φιλιππας Δ.), Καρελης Σ., Βολικας Π., Αποστόλης Ν., Τζαγκαλιδης Γ., Κακαλμανης Γ., Μαναλης Ν., Τhedori, Qose, Aνυσης I., Mπουστακας I., Aποστολου A., Παπαχρήστος

A.O. Tηνου: (Σουρανης), Σιωτος, Βελαλοπουλος Β. (92' Αρμακολας), Τριανταφυλλος, Δελατολας, Βιδος, Μουσαι, Βελαλοπουλος Ελ. Τζαγγολη, Βιδαλης Φρ. (71' Αρμαος). Βιδαλης Αν., Βελουδιος (66' Καρδαμιτσης).

ydrousa-aot-2-12-2012-5

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares