×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2012 20:48

Επιστροφή στις νίκες για τον Πάγο.

serifos-pagos-2-12-2012-1

Στις νίκες επέστρεψε ο Α.Ο. Πάγου, καθώς πέρασε και από τη Σέριφο με 1-5 για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου.

syros-vamvakaris-newΓΚΟΛ!Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους, με τον Κακακιό μόλις στο 3 ν’ ανοίγει το σκορ με συρτό σουτ στην απέναντι γωνία του Βαλσαμακή.

ΓΚΟΛ! για τον Πάγο με τον Χούρο να εκμεταλλεύεται την εξαιρετική ασίστ του Ρήγουτσου και να πλασάρει εύστοχα μέσα απ’ την περιοχή κάνοντας το 0-2

Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν ακόμη δυο καλές ευκαιρίες μπροστά απ’ την εστία της Σερίφου από στημένες φάσεις.

serifos-pagos-2-12-2012-2

syros-xylotexniki-1ΓΚΟΛ! για την Σέριφο. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ σε 1-2 μετά από ασυνεννοησία στην άμυνα του Πάγου με τον Παρίση να προλαβαίνει Πρελορέντζο και Κουκή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

ΓΚΟΛ! για τον Πάγο με δράστες και πάλι Χούρο και Ρηγούτσο αλλά σε άλλους ρόλους με τον πρώτο να πασάρει και τον τελευταίο να εκτελεί για το 1-3.

Την ευκαιρία να μειώσουν και πάλι είχαν οι γηπεδούχοι όταν σε αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Μποφίλιο, αλλά δεν κατάφερε να σουτάρει σωστά από πλεονεκτική θέση.

Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου με τον Πάγο να χτίζει και πάλι διαφορά δυο τερμάτων και να βάζει γερές βάσεις για τον διπλό.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη και στο 2ο ημίχρονο με τον Α.Ο. Πάγου να διατηρεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο ματς και να μην αφήνει αλλά περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους.

ΓΚΟΛ! για τον Πάγο με τον Χούρο να σουτάρει από πλάγια θέση εκτός περιοχής και να πετυχαίνει το πιο όμορφο τέρμα μέχρι το επόμενο.

ΓΚΟΛ! και 1-5 πάλι με τον Χούρο να περνάει δυο αμυντικούς και να πλασάρει έξω από τη περιοχή στη γωνία του Βαλσαμάκη.

serifos-pagos-2-12-2012-3

serifos-passagio-cafe1Συνθέσεις:

Α.Ο. Σερίφου: (Α. Κοτσίκος), Βαλσαμακης Κοσμας, Γερονταρης Γιάννης, Γερονταρης Φραγκισκος, Γαβριηλ Φωκίων, Λιβανιος Μιχάλης, Βαλσαμακης Ανδρέας, Μποφιλιος Ιωάννης, Ρωτας Μιχάλης, Μποφιλιος Σοφοκλης, Παρισης Κοσμας, Μαγουλας Αντωνιος.

Την 18αδα συμπλήρωσαν οι Ραμπιας Γιάννης, Αντωνακης Παναγιώτης, Ρωτας Δημητριος, Γουναρης Κων/νος,  Χρυσωλορας Κων/νος, Μουστακας Σωτηρης

Α.Ο. Πάγου: (Η. Ξενικάκης), Κουκής Β., Πρελορέντζος Ν. (Μανωλιός Ε.), Σαμιωτάκης Κ., Φωτεινιάς Α. (Βαρθαλίτης Σ.), Βαμβακάρης Δ., Ξανθάκης Δ., Φωτεινιάς Μ., Κακακιός Κ., Πρίντεζης Μ. (Πάπιτσης Β.), Χούρος Γ., Ρηγούτσος Ε.

Την 18αδα συμπλήρωσαν οι Λοΐσιος Γ. – Γεράρδης Γ. – Βλαντούσης Σ. – Σίμος Γ.

serifos-pagos-2-12-2012-4


serifos-RIZES-

  • Ο Α.Ο. Πάγου διαμαρτύρεται για δυο φάσεις στο 2ο ημίχρονο όπου θα μπορούσε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κουζούμης να υποδείξει την άσπρη βούλα σε μαρκαρίσματα πάνω στον Ρηγούτσο και στον Χούρο. Επίσης διαμαρτύρεται έντονα για σκληρά αντιαθλητικά μαρκαρίσματα, ακόμη και όταν το σκορ είχε πάρει διαστάσεις αλλά δυστυχώς δεν υπήρξαν οι ανάλογες τιμωρίες.


  • Ο Χούρος σημείωσε το 3ο του χατ τρικ στο πρωτάθλημα και μάλιστα για 3η φορά σε εκτός έδρας αγώνα, πετυχαίνοντας δυο τέρματα στο 2ο ημίχρονο το ένα πιο όμορφο από το άλλο.

 serifos-takis-taverna

  • Ο Παρίσης και πάλι πρωταγωνιστής για τον ΑΟΣ καθώς χρίστηκε και πάλι σκόρερ για την ομάδα του μετά και τον αγώνα με αντίπαλο τον Νηρέα την προηγούμενη αγωνιστική.

 

  • Η νίκη του Α.Ο. Πάγου δυστυχώς επισκιάστηκε από τον χαμό κοντινού συγγενικού προσώπου, του αντιπροέδρου της ομάδας.

 serifou-gounaris-leoforia

  • Σχετική ανακοίνωση αναμένεται να εκδώσει το Δ.Σ. του Α.Ο. Πάγου, μετά από την χθεσινή ανακοίνωση του Α.Ο. Σερίφου.

 

  • Επόμενη αγωνιστική, ο Α.Ο. Πάγου φιλοξενεί τον Αστέρα Μαρμάρων, όπως επίσης και ο Α.Ο. Σερίφου θα ταξιδέψει στη Σύρο για να αντιμετωπίσει τον Άγιαξ.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares