Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2012 19:56

Άνω Μερά: «Βόμβα» με παραίτηση Τζιώβα.

TZIOVAS-SIMA

Ο έμπειρος τεχνικός θα καθίσει την Κυριακή για τελευταία φορά στον πάγκο των νεοφώτιστων!

TZIOVASΜέχρι και το προηγούμενο Σάββατο η Άνω Μερά είχε απογοητεύσει τους πάντες από τη βαθμολογική της συγκομιδή δεδομένου ότι σε έξι αγώνες μετρούσε ισάριθμες ήττες. Ωστόσο, την Κυριακή κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο βαθμό κόντρα στον. ενισχυμένο και ποιοτικό Αστέρα Βάρης (3-3), ενώ εάν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε να είχε κατακτήσει και τους τρεις πόντους.

Παρ' όλα αυτά κι ενώ όλα έδειχναν ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα αποτελούσε την αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα, μόνο κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Νίκος Τζιώβας συναντήθηκε με την διοίκηση του συλλόγου στην οποία υπέβαλλε την παραίτηση του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Πρόκειται γα εξέλιξη που. γεννά πολλά ερωτηματικά καθ' ότι οι νεοφώτιστοι στα τελευταία παιχνίδια είχαν αρχίσει να παρουσιάζονται βελτιωμένοι σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Τζιώβας θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο Πειραιά το οποίο θα είναι και το τελευταίο του όντας προπονητής των νησιωτών.
Τζιώβας: «Αναλαμβάνω την ευθύνη»
Στο μεταξύ, η «ΏΡΑ των σπορ» επικοινώνησε με τον Νίκο Τζιώβα ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον ώθησαν να προβεί σε αυτή τη κίνηση, δηλαδή να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός τόνισε : « Αναλαμβάνω την ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Παρ' όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζαμε, τις τελευταίες αγωνιστικές δείξαμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Είμαι υπερήφανος που δούλεψα στην Άνω Μερά. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα όποια προβλήματα συνάντησαν και που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Στον επίλογο του ευχαρίστησε τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε υπογραμμίζοντας: « Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές και το Δ.Σ. καθώς επίσης και το συνεργάτη μου, Βαγγέλη Τσιφούτη για την μέχρι τώρα συνεργασία που είχαμε».

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares