Τετάρτη, 05 Δεκεμβρίου 2012 17:55

Κοντιζάς: "Δεν έχουμε λάβει καμία παραίτηση".

KONTIZAS SIMA

Τις επόμενες ημέρες φαίνεται ότι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όσο αναφορά το τι μέλλει γενέσθαι με το αύριο της Άνω Μεράς.

Σε ολιγόλεπτη συζήτηση που είχαμε με τον Πρόεδρο της Άνω Μεράς Νίκο Κοντιζά πήραμε απαντήσεις σε θέματα που «καίνε» όσο αφορά το παρόν και το μέλλον του Μυκονιάτικου σωματείου.

Σε ερώτηση που κάναμε στον κύριο Νίκο Κοντιζά σχετικά με τις παραιτήσεις των Τζιώβα-Κουρούκλη δήλωσε άγνοια για το θέμα, λέγοντας:

« Ότι γνωρίζω το έχω διαβάσει στο site σας. Σαν διοίκηση δεν έχουμε λάβει ακόμα κάποια έγγραφη παραίτηση. Το μοναδικό που ξέρω είναι ότι, σε συνομιλία που είχα χθες με τον κύριο Τζιώβα μου εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα αμέσως μετά τον αγώνα της Κυριακής. Όσο αφορά τον Γιώργο Κουρούκλη δεν ξέρω κάτι… δεν έχω ενημερωθεί για καμία παραίτηση».

Ο ισχυρός άνδρας της Άνω Μεράς υποστηρίζει ότι τις επόμενες ημέρες θα λυθούν αυτά τα θέματα. «Σκοπεύουμε τις αμέσως επόμενες μέρες να συναντηθούμε όσοι αγαπάμε την ομάδα και να αποφασίσουμε για το μέλλον. Πιστεύω μέχρι το Σαββάτο να έχει γίνει η συνάντηση αυτή και να έχουμε νεότερα και εξελίξεις».

Σε ερώτηση αν υπάρχει το ενδεχόμενο παραίτησης του ανέφερε:

« Η έγγραφη παραίτηση μου έχει τεθεί στην διάθεση του Δ.Σ αμέσως μετά την ημέρα του αγιασμού της ομάδας. Όλοι το ξέρουν αυτό…. Όμως παραιτήθηκα από Πρόεδρος, λέγοντας προς όλους ότι θα συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα, πράγμα κιόλας που κάνω όπως μπορώ».

Άνω Μερά: «Βόμβα» με παραίτηση Τζιώβα.


Και 2η Βόμβα στην Άνω Μερά (παραίτηση Κουρούκλη).


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares