Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2012 18:30

«Υπνωτισμένος» ηττήθηκε στο Πέραμα ο Πανναξιακός.

PERAMAIKOS-PANNAXIAKOS

Κακή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ήττα σήμερα στο Πέραμα για τον Πανναξιακό.

NAXOS Katsonis 200x100Ο Περαμαϊκός χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση πέτυχε τον Πανναξιακό σε πολύ κακή μέρα και εκμεταλλευόμενος τον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Περάματος, κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Ανδριανόπουλου στο 41΄. Οι Πειραιώτες με τη νίκης αυτή «σκαρφάλωσαν» στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου ισοβαθμούν πλέον με Πανναξιακό και Ιωνικό (18 βαθμοί).

Από την άλλη πλευρά ο Πανναξιακός μακριά από το καλό του πρόσωπο δεν παρουσιάστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα ουσιαστικός, έχοντας πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές του. Μάλιστα το σκορ του αγώνα θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν σήμερα ο Θέμελης ακολουθούσε την γενική εικόνα της ομάδας, καθώς ο έμπειρος πορτιέρο των "Μπλέ" είχε τουλάχιστον πέντε αποκρούσεις σε σημαντικές ευκαιρίες των γηπεδούχων. Από τον Πανναξιακό διασώθηκαν επίσης και οι: Τόσκας και Αριανούτσος.

Μοιραίος ο Ντούκας.

Τρεις ήταν όλες και όλες οι ευκαιρίες του Πανναξιακού στο συγκεκριμένο ματς, με τις δύο από αυτές να προέρχονται από σουτ του Ντούκα στο 23΄και του Αριανούτσου στο 78΄, τα οποία πέρασαν μόλις άουτ. Η κλασική ευκαιρία για τον Πανναξιακό ήρθε στο 52΄και ενώ ήταν πίσω στο σκορ με 1-0, όταν ο Ντούκας δεν κατάφερε να νικήσει τον Μεϊμάρογλου, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα του Περαμαϊκου σε με θεαματική απόκρουση.

naxos-simeonoglouΕκμεταλλεύτηκαν τα πάντα.

Πιο αποφασισμένοι και με πολύ πάθος για τη νίκη μπήκαν στο ματς οι παίχτες του Περαμαϊκού, οι οποίοι στο 1ο δεκάλεπτο απείλησαν ήδη δύο φορές, με τις προσπάθειες τους να σταματούν στον Θέμελη.

(1-0) Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε μέχρι που φτάσαμε στο 41΄όταν σε μια ανύποπτη φάση ο Ντρούλιας σέντραρε από δεξιά με τον Ανδριανόπουλου να βρίσκετε μόνος – ανενόχλητος στο ύψος του πέναλτι και με όμορφο πλασέ να βάζει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Ο ίδιος παίχτης στο 63΄σημαδεύει το δοκάρι του Θέμελη, με τον τελευταίο στο 82΄να σώζει την εστία του από βέβαιη παραβίαση όταν σταμάτησε εντυπωσιακά τετ ατ τετ του Μπερνιδάκη.

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Στασινόπουλος): Μεϊμάρογλου (84' λ. τρ. Τριανταφυλλίδης), Χαλκιάς, Σαμαράς, Καραγιάννης, Ρούσσος, Λαπατάς, Κονέ (84' Νίκο), Ντούλιας (73' Ιατρού), Μπερνιδάκης, Σιδέρης, Ανδριανόπουλος
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Βλαστός): Θέμελης, Μπονιάκου, Τζωρμπατζάκης, Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης (80' Κατσάνης), Τερόλλι, Κεμαβόρ (71' Καρμοίρης), Δερμιτζάκης, Ντούκα.

Ανταπόκριση: Μιχάλης Γρατσίας.

Αποτελέσματα - Βαθμολογίες

PERAMAIKOS-PANNAXIAKOS 1

THIRA VAILAS

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares