Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013 14:46

Με νίκη προχωρούν οι Νέοι της Άνω Μεράς [photos].

ANO MERA-SYROS 2002 2012 NEOI

Με νίκη προχώρησαν στο πρωτάθλημα Νέων το Α.Σ. Άνω Μεράς που νίκησε χθες 2-0 τους αντίστοιχους του Σύρος 2002 αντίστοιχα.

Α.Σ. Άνω Μεράς και Α.Π. Σύρος 2002 αναμετρήθηκαν χθες στη Μύκονο σε έναν αγώνα με πλούσιο θέαμα και δύο τέρματα που σημειώθηκαν στο 2ο ημίχρονο.

Στο 1ο ημίχρονο υπήρξε μόνο μία αξιόλογη φάση στο 25' , όπου η Σύρος 2002 πλησίασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν μία εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή ανάγκασε τον Γαλούνη σε τρομερή απόκρουση.
Στο 2ο ημίχρονο, όπου σημειώθηκαν και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης οι ρυθμοί ανέβηκαν και δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 47' μετά από λάθη στη μικρή περιοχή του Α.Π. Σύρου ο Nάζος έστειλε από κοντά την μπάλα ψηλά άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα (49') χάθηκε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία μέσα στη μικρή περιοχή, αυτή τη φορά με τον Nτούρο, που ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Παπαδόπουλου δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο 65' ο Κιούσης Ε. εκτέλεσε κόρνερ και ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Αραγιάννη. 
Στο 70' ο Μποτσόβα είχε ακόμα ένα καλό σουτ, αλλά ο Μιχάλοβιτς Γ. έσωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.

(1-0) Στις δύο τελευταίες φάσεις του ματς ήρθαν και τα γκολ της αναμέτρησης, με τον Κατρατζόπουλο αρχικά, ο οποίος μετά από σέντρα ακριβείας πλάσαρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αραγιάννη, για να δώσει το προβάδισμα στην με 1-0 στην Άνω Μερά.

(2-0) Στο 76' ο Κιούσης Ε. βρήκε το καφάλι του Παπαδόπουλου μετά από εκτέλεση φάουλ και εκείνος με έξοχη κεφαλιά έκανε το 2-0, ένα σκορ που έδωσε τους 3 βαθμούς της νίκης στην Άνω Μερά.

Α.Σ. Άνω Μεράς: Γαλούνης Α., Ξενάριος, Βαλσαμής (λ.τρ. 26' Κιούσης N.), Σεφεράι, Παπαδόπουλος, Μποτσόβα, Κιούσης Ε., Nάζος, Nτούρο (66' Κατρατζόπουλος), Γαλούνης Κ., Ρουσουνέλος

Α.Π. Σύρος 2002: Αραγιάννης, Κοκκα, Ζαφείρας Α., Μιχάλοβιτς Γ.,Φωτεινιάς (41' Μήτσκας), Μιχάλοβιτς Ζ.,Χατζηκωνσταντής (61' Μακρόπουλος), Μουλίδης, Βουτσίνος, Μαραγκός, Αργυρόπουλος (43' Περιστεράκης)



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares