Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013 17:01

Νικητής στα σημεία ο Άγιαξ.

Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, αποτέλεσμα της καταιγίδας που πλήττει την Πάρο τα τελευταία 24ωρα, ο Άγιαξ επιβλήθηκε με 0-1 του τοπικού ΑΟΠ.

Η ομάδα του Μάκη Πούλου, έφυγε με το διπλό από την Παροικιά χάρη σε ένα γκολ που επιτεύχθηκε με αρκετή τύχη καθώς ο Λούσας εκμεταλλεύτηκε μία λάθος συνεννόηση της άμυνας των Παριανών μόλις στο 52''. Οι παίκτες του ΑΟ Πάρου δε φοβήθηκαν το όνομα του αντιπάλου ούτε τη βαθμολογική τους διαφορά και αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν πάρει κάτι καλύτερο από τον αγώνα πέρα από τα εύσημα. Ενδεικτικό είναι ότι οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι δε μπορούσαν να αναπτυχθούν σε αυτό το γήπεδο, έκαναν καθυστερήσεις από το 65’ και μετά, προσπαθώντας να κερδίσουν πολύτιμο για αυτούς χρόνο.

aop-ajax-26-1-2013-1

Η φάση του αγώνα έγινε στο 60’ όταν ο Σένκα, μετά από βολέ τσίμπησε τη μπάλα, ο Συριανός έδιωξε όμως ο επερχόμενος Αρκουλής, με κεφαλιά, δε μπόρεσε να βρει στόχο και κενή εστία, αφού η μπάλα έφυγε εκατοστά δίπλα από το δοκάρι των φιλοξενουμένων.

Προς το τέλος του αγώνα, σε μια φάση που έμοιαζε ακίνδυνη, ο Μουράι έπιασε σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Νίκα, ο οποίος ήταν ξανά πολύ καλός.

aop-ajax-26-1-2013-3

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟΠ παίζει με τον Πάγο και με ανάλογη εμφάνιση έχει πολλές πιθανότητες να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ο Άγιαξ αντιμετωπίζει στο γήπεδο του τον Παμμηλιακό, στο ντέρμπυ της περιόδου. Η ομάδα της Σύρου θα πρέπει να αλλάξει πολλά αν θέλει να διεκδικήσει την πρώτη θέση, καθώς ο αντίπαλος παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο και στρωτό και στα χαρτιά μοιάζει το φαβορί. Για να καταλάβει την πρώτη θέση θα πρέπει να νικήσει όλους τους εναπομείναντες αγώνες, ή για να καταλάβει τη δεύτερη προνομιούχο θα πρέπει να σκοράρει αρκετά γκολ.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Λάπη) : Νίκας Δ., Καβάλλης, Νίκας Ι., Πετρόπουλος (68’ Καζακίδης), Μπάλιος, Ρούσσος, Γιουρτζίδης, Σένκα (65’ Σκιαδάς), Κρώνης (46’ Δαφερέρας), Αρκουλής, Κασιμάτης

ΑΓΙΑΞ ΣΥΡΟΥ (Πούλος) : Συριανός, Καράβας, Συμιγδαλάς, Παπαδάκης, Αναγνωστόπουλος, Μουράι, Μπαλόπιτας, Λούσας (89’ Σπανός Γ.), Σαγκινέτος (83’ Λοΐζος), Μανουδάκης, Ξυγκάκης (74’ Ρηγούτσος)


ΑΟ Παρου-Αιαντας Συρου 0-1 από sportcyclades

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares