Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2013 23:54

Πλούσιο θέαμα και γκολ στο ΑΟ Πάρου – ΠΑΣ Νάξου

Έναν συναρπαστικό αγώνα παρακολουθήσαμε στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου μεταξύ δυο πολύ καλών ομάδων. Τον ΑΟ Πάρου και τον ΠΑΣ Νάξου.

Ο αγώνας ήταν για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων του 2ου ομίλου.

Το πολύ καλό θέαμα που προσέφεραν όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, έκανα τους πάντες στην εξέδρα να «ξεχάσουν» το πολύ κρύο που επικρατούσε στην Παροικιά.

Άψογοι συνδυασμοί, πολύ καλή φυσική κατάσταση και πολλά πολλά τεχνικά χαρίσματα διέκριναν τους παίκτες των κ.κ. Άρη Λάπη και Πέτρου Μαράκη.

neon-aop-pas-27-1-2013-2

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 5-2 υπέρ του ΑΟΠ ο οποίος με αυτή την νίκη του πέρασε στην δεύτερη προνομιούχο θέση του πρωταθλήματος και με έναν αγώνα λιγότερο από τον σημερινό του αντίπαλο.

Το σκορ άνοιξαν οι παριανοί με ένα έξοχο δυνατό σουτ του Νίκα στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο ΠΑΣ Νάξου τέσσερα λεπτά αργότερα θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει το ματς αν τυχών η κεφαλιά του Ψαρρού δεν έβρισκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Παντελαίου. Ο ΑΟΠ παίζοντας καλύτερα μπόρεσε και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 2-0 χάρη στο πλασέ του Καλόγηρου στο 33ο λεπτό.

neon-aop-pas-27-1-2013-3

Το τρίτο γκολ της αναμέτρησης ήταν πάλι για την ομάδα της Πάρο στο 55ο λεπτό και προήρθε από λάθος απομάκρυνση αμυντικού του ΠΑΣ Νάξου ο οποίος άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χύκα.

Ο ΠΑΣ αντέδρασε σχεδόν με την σέντρα και ένα λεπτό αργότερα ο Αδελφουλάκος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή μείωσε με 3-1 και στο 58’ μείωσε ακόμα πιο πολύ με τον Ψαρρό σε 3-2. Η ομάδα του ΑΟΠ δεν έδηξε να την αγχώνουν τα δυο γρήγορα γκολ των αντιπάλων της και στο 61ο λεπτό με τον Νίκα και πάλι έκανε το 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Σαμιος με κεφαλιά.

neon-aop-pas-27-1-2013-4

Την επόμενη αγωνιστική ο ΑΟ Πάρου θα αντιμετωπίσει το Φιλώτι στο Αγερσανί ενώ ο ΠΑΣ Νάξου θα φιλοξενηθεί από τον συντοπίτη του Πανναξιακό.

ΑΟ Πάρου: (Α. Λάπη), Παντελάιος, Ρούσσος, Νίκας Ι., Κρώνης, Κρουσταλάκης, Διακάτος, Σκιαδάς, Σιέτος, Καλόγηρος, Τσαντάνης, Ραγκούσης.

Αναπληρωματικοί: Σάμιος, Γιουρτζίδης, Πατέλης, Λάμπρου, Σαρρής, Senka, Δεκαβάλας.

ΠΑΣ Νάξου: (Π. Μαράκης), Xυκα, Μπάκαλος, Μαραβάς, Κλουβάτος, Ζακο, Ρώτας, Φλεριανός, Ψαρρός, Κατεινάς, Αδελφουλάκος, Κορρές Β.

Αναπληρωματικοί: Μανιός, Κορρές Σ., Κουφόπουλος, Κατσαγάνης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares