Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013 23:23

Νικηφόρο φινάλε για τον ΑΟ Πάρου

Με νίκη έκλεισε τις φετινές του υποχρεώσεις ο ΑΟ Πάρου αφού επικράτησε δύσκολα με 1-0 επί του συντοπίτη του Αστέρα.

Ένα γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για το συγκρότημα του Άρη Λάππη. Ένα γκολ με δυνατό σουτ από τον Θανάση Δαφερέρα μέσα από την μεγάλη περιοχή και δεξιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

aop-asteras-16-3-2013-1

Ο ΑΟ Πάρου είχε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Κασιμάτη από την άσπρη βούλα όμως το πέναλτι αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ανδρέα Σερέπα. Το πέναλτι το κέρδισε ο επανεμφανιζόμενος Άλμπερτ Τσόκα στο 68ο λεπτό όταν με μια εξαιρετική κούρσα από τα αριστερά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και μπαίνοντας μέσα στην μεγάλη περιοχή ανατράπηκε αντικανονικά από τον Παύλο Καρανίκη. Στην συνέχεια του δευτέρου ημιχρόνου ο ΑΟΠ προσπάθησε να απειλήσει κυρίως με αντεπιθέσεις.

aop-asteras-16-3-2013-4

Ο Αστέρας Μαρμάρων είχε την κατοχή της μπάλας κάνοντας μερικές καλές φάσεις για να πετύχει κάποιο τέρμα. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο οι μαρμαριανοί πίεσαν και απείλησαν αρκετές στιγμές την εστία του Νίκα. Οι σημαντικότερες ήταν αυτή του 82ο λεπτού με τον Λευτέρη Χριστόφορο αλλά και στο 84ο με τον Σταύρο Κληρονόμο. Πέντε λεπτά νωρίτερα ο ίδιος παίκτης διαμαρτυρήθηκε στον κ. Μαραγκό για πέναλτι υπέρ του που δεν δόθηκε.

paros-aliprantis-evga paros-santorineos-1 paros-dolkas-epipla

Μικρά από το στάδιο…

Πολλές οι ιδιαιτερότητες στον συγκεκριμένο αγώνα!

- Άτυχος ο Χρήστος Γαβαλάς που τραυματίστηκε στην προθέρμανση. Ξεκίνησε όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε από τον 15χρονο Πέτρο Σάμιο, γιό του Κώστα Σάμιου παίκτη με μεγάλη θητεία και στις δύο ομάδες!

- Αυτό ήταν το τελευταίο τους ματς για αρκετούς παίκτες των δύο ομάδων. Ο Μανώλης Χαριστός μετά από 5 χρόνια στον ΑΟΠ επιστρέφει στην ιδιαίτερή του πατρίδα την Λάρισα. Ο άλλος τερματοφύλακας του ΑΟΠ ο Δημήτρης Νίκας θα αποτελέσει παρελθόν για την παριανή ομάδα αφού θα μετοικήσει λόγο σπουδών. Τελευταίο ματς ήταν και για τον πιτσιρικά του Αστέρα Μαρμάρων Μάριο Παπαδόπουλο που αμέσως μετά τον αγώνα αναχώρησε για Αθήνα αφού παρουσιάζεται για να υπηρετήσει την «μαμά πατρίδα».

aop-asteras-16-3-2013-6

- Οι πολύ φιλικές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους οι παίκτες των δύο ομάδων έδωσε τροφή για αρκετά πειράγματα τόσο κατά την διάρκεια όσο και μετά το ματς… Την τιμητική του είχε ο σκόρερ Θανάσης Δαφερέρας με τον κολλητό του φίλο (παίκτη του Αστέρα) Φραγκίσκο Αλιπράντη.syros RAOYZAIOS new13

- Λίγος και πάλι ο κόσμος για ένα τοπικό ντέρμπυ. Δεν ξεπερνούσαν τους 50 φιλάθλους εντός και εκτός… γηπέδου!

- Μπορεί αυτός να ήταν ο τελευταίος αγώνας για τον ΑΟ Πάρου όμως ο Αστέρας Μαρμάρων έχει να δώσει άλλο ένα εξ αναβολής ματς αυτό με τον ΑΟ Σερίφου στα Μάρμαρα.

ΑΟ Πάρου: (Λάππη Α.) Χαριστός (46’ Νίκας Δ.), Γαβαλάς (4’ Σάμιος Π.), Κασιμάτης, Δαφερέρας, Σένκα, Σκιαδάς (55’ Γιουρτζίδης), Διακάτος, Τσόκα, Μπάλιος, Ξένος, Ρούσσος Χ.

Αστέρας Μαρμάρων: (Κληρονόμος Σ.) Σερέπας, Ζουμής (46’ Σάμιος Κ.), Παπαδόπουλος, Καρανίκης, Αλιπράντης, Ρούπας, Κορρές, Βιτζηλαίος, Χριστόφορος Λ., Κληρονόμος, Ρούσσος Β.

aop-asteras-16-3-2013-2

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares