Σάββατο, 06 Απριλίου 2013 15:02

Απάντηση Α.Ο. Σύρου για… τα οσα γράφτηκαν

Με μια καυστική ανακοίνωση απάντησε η Διοίκηση του ΑΟ Σύρου σε «τυφλές» επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένο μέσο μαζικής ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση, αφού ξεκαθαρίζει και οριοθετεί ξανά τις σχέσεις του ΑΟ Πάγου και του ΑΟ Σύρου, θεωρώντας λήξαν τα όσα κακόβουλα προσπάθησαν να σπείρουν «τρίτοι» μεταξύ των δύο ομάδων, στη συνέχεια της γίνεται ιδιαίτερα επιθετική, πράγμα που δείχνει τις προθέσεις των Διοικούντων του ΑΟ Σύρου, οι οποίοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να επιτρέψουν σε κανέναν να χαλάσει το καλό κλίμα και την ηρεμία που επικρατεί στην ομάδα τους.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αναγκαστήκαμε να εκδώσουμε την παρακάτω ανακοίνωση για να διευκρινίσουμε ποια είναι η αλήθεια όσον αφορά τα περί μεταγραφικής πρότασης στον Χούρο Ιωάννη από την ομάδα μας, αλλά και για τα όσα πικρόχολα και κακόβουλα δημοσιεύματα είδαν το φώς της δημοσιότητας έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Α)Υπόθεση Χούρου Ιωάννη.

1)Δεν υπήρξε ποτέ, ούτε θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα με το φιλικό σωματείο του "Α.Ο.Πάγου" και  με τους διοικούντες του και οι σχέσεις μας θα συνεχίσουν να είναι οι ίδιες φιλικές σχέσεις που έχουμε σφυρηλατήσει τον τελευταίο καιρό παρά την αρνητική τους απάντηση.  

2) Η εκδήλωση της πρόθεσης περί απόκτησης του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή εκδηλώθηκε προφορικώς  από τον Πρόεδρο μας κ. Φώσκολο Γεώργιο παρουσία και του Προεδρεύοντος Αντιπροέδρου μας Ραουζαίου Πέτρου στον Γεν. Αρχηγό της ομάδας του Α.Ο. Πάγου κ. Λουκή Νικόλαο και ουδέποτε εγγράφως όπως πολύ σωστά αναφέρεται στην ανακοίνωσή της ομάδας του Α.Ο.Πάγου.

3) Με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Χούρο, απλώς κάναμε μια ολιγόλεπτη συζήτηση, αφού πρώτα ήταν ενήμερος ο Γεν. Αρχηγός της ομάδας του Πάγου κ. Λουκής Νικόλαος.

3) Ο εν' λόγω ποδοσφαιριστής, απλά είναι μία από τις πολλές μεταγραφικές περιπτώσεις που εξετάζονται από την επιτροπή μεταγραφών του Α.Ο. Σύρου  προκειμένου η ομάδα μας να ενισχυθεί το προσεχές μεταγραφικό διάστημα.

Β) Όσον αφορά τώρα κάποιο δημοσίευμα από κάποιο «site» το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας με αφορμή το ως άνωθι θέμα και προσπαθώντας να το διαστρεβλώσουν και να το μεγαλοποιήσουν προσπαθώντας να διαταράξουν τις ήδη άριστες σχέσεις μας με την ομάδα του Α.Ο.Πάγου τους απαντάμε ότι κύριοι «πλανάστε πλάνην οικτράν» και ότι και αν κάνετε και ότι και αν γράψετε όπως και να το γράψετε ΔΕΝ θα διαταράξετε καθόλου τις άριστες σχέσεις μας που έχουμε με τον Α.Ο. Πάγου.   

Κύριοι του site με τα όσα κακόβουλα, χλευαστικά, ειρωνικά και υποτιμητικά δημοσιεύματα προσπαθείτε να πλήξετε και να αμαυρώσετε την εικόνα της ομάδας μας και όσουν την διοικούν δεν θα το πετύχετε.

Οι απαντήσεις "στα όνειρα περί θερινής νυκτός" θα έρθουν μέσα από τα ίδια τα γεγονότα, όταν εσείς οι ίδιοι που τώρα λοιδορείτε, χλευάζετε, ειρωνεύεστε, μέμφεστε και προσπαθείτε να αμαυρώσετε την αλήθεια των γεγονότων έρθετε σε σημείο να εκθειάζετε και πάλι τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας, πράγμα που έχετε κάνει κατ' επανάληψιν στο παρελθόν, εκλιπαρώντας για μία και μοναδική δήλωση απ'τα μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα που έχουμε φέρει και θα φέρουμε εμείς οι ίδιοι που μας χλευάζετε, ειρωνεύεστε, μέμφεστε και λοιδορειτε στο νησί μας τη Σύρο.

Όπως το 2002-2004 τον μεγάλο Βραζιλιάνο Ρέις Ουέλιγκτον και τον Ντράγκαν Στογιάνκοβιτς. Το 2009-2010 τον Βραζιλιάνο - αποκάλυψη Hugo Renato Dasilva Nascimento και τον μέγα μικρό μαύρο διαμάντι Amir Kobo Mubarac.

Το 2011-2012 τον Ξενοφών Μπελεγκρίνη ποδοσφαιριστή Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (όπως Π.Α.Ε. Χαϊδάρι, Καλλιθέα, Θρασύβουλο Φυλής, Διαγόρα Ρόδου, κ.α.), Χαβδούλα Θεόδωρο Αμυντικό Β΄ , Γ΄ και Δ΄ Εθνικής (όπως Αναγέννηση Καρδίτσας, Α.Ε.Νάξου Αριάδνη, Πανναξιακό, Μάχη Μαραθώνα), τον καλύτερο συριανό μικρό και έναν από τους καλύτερους μικρούς στο Αιγαίο τον Αλιφραγκή Σπύρο (από την Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών) και τον μεγάλο Βούλγαρο επιθετικό Stoi Stoychev από την Lefski Sofias.

Φέτος τον 1ο σκόρερ των Κυκλάδων του 2012 Αbdul Razak (από την ομάδα της Δ΄ Εθνικής Α.Σ. Άνω Μεράς), την επιστροφή του Αmir Mubarac και τον Papi Kourouma (από τον Ακράτητο Αθηνών).

Επομένως εύκολα γίνεται αντιληπτό ποιοι είναι οι παραμυθατζήδες και ποιοι "πλάθουν όνειρα θερινής νυκτός" και "παραμύθια δίχως όρια".

Με αφορμή κάποιο κακόβουλο, πικρόχολο και ειρωνικό δημοσίευμα από κάποιο site περί εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση ή μη του Χούρου Γιάννη έπεσαν "οι μάσκες" και φάνηκε ποιοι ειρωνεύονται, μέμφονται, χλευάζουν και λοιδορούν το όνομα και την ιστορία του Α.Ο. Σύρου και ποιοι είναι πολέμιοι της προσπάθειας που γίνεται από την διοίκηση της ομάδας για την επιστροφή του Α.Ο.Σ. εκεί που ανήκει.

Κύριοι ¨δημοσιογράφοι¨ είτε το θέτε είτε όχι ο Α.Ο.Σ. θα επιστρέψει εκεί που ανοίκει και θα ξαναζωντανέψουν στιγμές συγκίνησης, ανατριχίλας και ενθουσιαμού απο αυτές που κάποτε εσείς οι ίδιοι που τώρα μας λοιδορείτε, μας χλευάζετε, μας μέμφεστε και μας ειρωνεύεστε μεταδίδατε συγκινημένοι και με τρεμάμενη φωνή γεμάτοι απο ενθουσιασμό και ρίγη υπερηφάνειας και συγκίνησης που μεταδίδατε παιχνίδια του Α.Ο.Σ.

Αλλά αυτή τη φορά δεν θα  μεταδώσετε όπως κάνατε άλλοτε εσείς αυτές τις στιγμές χαράς, συγκίνησης, ενθουσιασμού και υπερηφάνειας όπως και κάθε τέτοια στιγμή αλλά τα "επιλεγμένα sait" και "οι επιλεγμένοι δημοσιογράφοι".

Κύριοι θα συνεχίσουμε να είματε αυτοί που είμαστε, με την προσφορά μας μέρα με τη μέρα να γίνεται ακόμη καλύτερη και μεγαλύτερη για το καλό της ομάδας μας του Α.Ο.Σ., αλλά και του νησιού μας γενικότερα.

Υ/Γ: Προκαλεί οργή, θλίψη, και ντροπή όταν εσείς που γαλουχηθήκατε και ανδρωθήκατε ποδοσφσαιρικά απ΄τον Α.Ο.Σ. και μεταδίδατε με τρεμάμενες φωνές γεμάτες ρίγη συγκίνησης, υπερηφάνειας και ενθουσιασμού τα παιχνίδια του Α.Ο. Σύρου εσείς οι ίδιοι τώρα να ειρωνεύεστε, να χλευάζετε, να μέμφεστε και να λοιδορείτε το όνομα και την Ιστορία του Α.Ο.Σ., αλλά και το έργο της διοίκησης της ομάδας όπου ύστερα από 8 (οκτώ) ολόκληρα χρόνια απουσίας κάνει τιτάνιες προσπάθειες να γιγαντώσει τον Α.Ο. Σύρου και να τον επιστρέψει εκεί που ανοίκει.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ- ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Άνετα η Α.Π. "Σύρος 2002" Αύριο η «μάχη» της Ίου. »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares