Κυριακή, 07 Απριλίου 2013 13:15

Παίδες: Προβάδισμα για τον ΑΟ Πάρου [vid]

Τη νίκη πήραν σήμερα το πρωί οι παριανοί αφού επικράτησαν με 3-0 επί του Α.Σ. Ίου, ένα σκορ που δίνει μεγάλες πιθανότητες στην ομάδα του Μανώλη Φραντζή να πάρει το εισιτήριο για το final four των παίδων.

Ο αγώνας διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες και αντίξοες συνθήκες αφού οι άνεμοι που επικρατούσαν στο Στάδιο της Παροικιάς δεν βοήθησαν τα παιδιά των δύο ομάδων να αγωνιστούν και να αποδώσουν σύμφωνα με την αξία τους.

Ο ΑΟ Πάρου με δύο γρήγορα γκολ του Κρουσταλάκη στο 10ο και 18ο λεπτό βοήθησε να φύγει το άγχος από τους γηπεδούχους. Στην επανάληψη ο Σάμιος έκανε το τελικό 3-0 στο 51ο λεπτό.

paides-aop-ios-7-4-2013-2

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μας μίλησε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του ΑΣ. Ίου κ. Κώστας Καραμπίκας ο οποίος μας επισήμανε τα πολύ λίγα ματς που έχει δώσει έως τώρα η παιδική ομάδα αλλά και την ελάχιστη ανταγωνιστικότητα του 4ου ομίλου. Αίτημα του ΑΣ Ίου ήταν και είναι να μπαίνει το παιδικό τμήμα στον όμιλο της παροναξίας έτσι ώστε να υπάρχουν παιχνίδια αλλά και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους παίκτες της ομάδας του.

Ένα άλλο τεράστιο πρόβλημα που έχει να κάνει με τις ακαδημίες σου συλλόγου που πολύ σύντομα θα εκσυγχρονιστούν αλλά και θα μπουν σε νέες βάσεις, είναι και ο φωτισμός του γηπέδου της Ίου αφού οι υποσχέσεις των υπευθύνων από τον Δήμο Ίου έχουν μείνει μόνο στα λόγια. Γι’ αυτό και ο Δήμος θα πρέπει το συντομότερο να «ξεκολλήσει» αυτό το μείζον έργο τόσο για τον ίδιο τον σύλλογο όσο και για την νεολαία του νησιού!

ΑΟ Πάρου: Λάμπρου, Σκιαδάς, Σάμιος, Πρίφτης, Κρουσταλάκης, Πατέλης, Hyska, Senka, Αργελάς, Σαρρής Κ., Βενέτης.

Αν. Κονταράτος, Ντομπρης, Σαρρής Κ.Π., Λουκής, Κουτσαφτάκης, Gjoka, Καραφυλλάκης.

ΑΣ Ίου: Μπουσαλάκος, Δράκος Μ., Κωστόπουλος, Μπουσαλάκος, Καραπούλιος, Καρράς, Δράκος, Νικηφόρος, Μονογιός.

Αν. Καλαθάς, Σκαθαρος, Καραμπίκας, Βενιός.

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares