Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 22:49

Αρωγοί και πρωτεργάτες ΑΟ Σύρου και ΑΟ Πάγου.

Αρωγοί και πρωτεργάτες στα φιλανθρωπικά δρώμενα, που προσφέρουν στην κοινωνική ζωή της Σύρου, στάθηκαν το Σαββάτο ο ΑΟ Σύρου και ο ΑΟ Πάγου, οι ποδοσφαιρικές ομάδες των οποίων διοργάνωσαν ένα φιλικό ματς, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για ιερό σκοπό.

aos pagos filanhropikoΤέτοιες δράσεις είναι που κοσμούν τον χώρο του ποδοσφαίρου και δίνουν νόημα στον αθλητισμό… Έτσι δήλωσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Άνω Σύρου, καθώς και οι ιθύνοντες των δύο ομάδων. Μάλιστα ο Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΟ Σύρου, κύριος Πέτρος Ραουζαίος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος και υπογράμμισε λέγοντας:

«Μας δίνει χαρά το γεγονός ότι και άλλες ομάδες σαν τον ΑΟ Πάγου θέλουν να μοιραστούν την θέληση για προσφορά στους αδυνάτους. Εμείς δεν έχουμε παρά να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει και δεν είναι άλλος από αυτόν του υγειές αθλητισμού, αλλά και τις προσφοράς κοινωνικού έργου. Παρόμοιες αθλητικές δραστηριότητες, πλέον θα μπουν στη μόνιμη ατζέντα μας, καθώς σύσσωμη η διοίκηση μας τάσσετε υπέρ μιας καλύτερης κοινωνίας. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν την δραστηριότητα αυτή και ιδιαίτερα το σωματείο του ΑΟ Πάγου, το οποίο για άλλη μία φορά στέκεται αρωγός σε μια τέτοιου είδους εκδήλωση».

Από το γραφείο τύπου του Α.Ο Σύρου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Το Σάββατο 27/4/2013 στο γήπεδο της Άνω Σύρου πραγματοποιήθηκε ο Φιλικός - Φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Ο.ΣΥΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΓΟΥ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο ενεργά κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες είναι.
Ο συγκεκριμένος αγώνας έγινε προς την ενίσχυση του Συλλόγου Παροχής Φροντίδας και Κατ'Οίκον Νοσηλείας Σύρου, όπου και τα έσοδα του αγώνα δόθηκαν για το συγκεκριμένο σκοπό, ως ελάχιστη ένδειξη της τεράστιας κοινωνικής προσφοράς στους αναγκεμένους συνανθρώπους μας που προσφέρει ανιδιοτελώς και αδιαλείπτως ο Σύλλογος της Κατ'Οίκον Νοσηλείας.
Τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ.Μαυρομουστάκης Αντώνης μαζί με το Μέλος του συλλόγου κ.Φοράδη Ευάγγελο , οι οποίοι στο ημίχρονο του αγώνα βράβευσαν τις ομάδες παραδίδοντας στους Αρχηγούς και στους εκπροσώπους των ομάδων Αναμνηστικό - Ευχαριστήριο Έπαινο.
Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με 7-1 υπέρ του Α.Ο.Σ. και τα γκολ σημείωσαν οι:2 ο Tζώρτζης , 2 ο Πρίντεζης , 1 ο Δημητρακόπουλος , 1 ο Αλιφραγκής και 1 ο Μαραγκός αν και σε τέτοια παιχνίδια δεν μετράει η νίκη , αλλά η συμμετοχή και δεν υπάρχουν ηττημένοι αλλά μόνο νικητές.  

Σαν διοργανώτρια ομάδα του συγκεκριμένου αγώνα , θεωρούμε υποχρέωσή μας όπως ευχαριστήσουμε θερμά την ομάδα του Α.Ο. ΠΑΓΟΥ, η οποία δέχθηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση μας για την συμμετοχή της στο συγκεκριμένο αγώνα και την Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων και συγκεκριμένα τον Πρόεδρο της κ. Μενδρινό Λάμπρο για την αποδοχή του αιτήματός μας για τον ορισμό της Διαιτησίας και φυσικά τους Διαιτητές κ.Αγγέλου , Δεληγιάννη και Σουλτάνη οι οποίοι με την συμμετοχή τους βοήθησαν ώστε να διεξαχθεί ομαλά ο συγκεκριμένος αγώνας.
Ως ενεργά κοινωνική ομάδα , υποσχόμεθα ότι ο συγκεκριμένος Φιλανθρωπικός αγώνας είναι η αρχή για μια σειρά κοινωνικών δράσεων της ομάδας μας και υποσχόμεθα ότι στο μέτρων του δυνατού θα βρισκόμαστε πάντα αρωγοί σε κοινωνικούς συλλόγους και δράσεις.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ.

epenos

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares