Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013 13:17

Στην ΑΕΚ ο Σταματίου;

Μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ παρουσιάζουν ορισμένα Αθηναϊκά μέσα τον πρώην παίκτη του Πανναξιακού Ιάκωβο Σταματίου.

STAMATIOY ME OLYMPΟ χαρισματικός "Στράικερ"  φέτος αποτέλεσε το «κανόνι» της ΑΕ Περάματος, όπου χρήστηκε πρώτος σκόρερ στην Α΄ Πειραιά με 38 τέρματα! Το γεγονός αυτό φυσικά έχει κάνει αίσθηση και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, οι οποίες βλέπουν στο πρόσωπο του Σταματίου τον παίκτη που μπορεί εύκολα να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος γι αυτές.

Ο 25χρονος επιθετικός όμως φέρεται να είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα και της ΑΕΚ, η οποία ως γνωστών από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική και θέλει να εντάξει στο δυναμικό της παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Μάλιστα κύκλοι της ΑΕΚ αναφέρουν ότι ο Σταματίου αποτελεί προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ξέρει το ταλέντο του Σταματίου και τον θέλει στην ομάδα του.

Το sportcyclades.gr επικοινώνησε με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα αποφασίσει με γνώμονα το καλό της οικογένειας του, λέγοντας:

«Με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται για μένα και πόσο μάλλον αν μία από αυτές είναι η μεγάλη ΑΕΚ. Ωστόσο θα πρέπει να σας πω ότι εγώ δεν έχω λάβει κάποια πρόταση ακόμα, ούτε έχω μιλήσει με κάποια ομάδα. Αυτά θα τα δω μετά την λήξη των υποχρεώσεων μου με την ΑΕ Περάματος, καθώς είμαι επαγγελματίας και θέλω να τιμώ της ομάδες στις οποίες εργάζομαι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσε ποια απόφαση πάρω θα σκεφτώ το καλό της οικογένειας μου».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares