Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 22:27

Μπράβο παιδιά... μας κάνατε περήφανους…!!!

Διαβάστε εδώ τις συγχαρητήριες επιστολές των αθλητικών σωματείων προς την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου που μας γέμισε περηφάνια κατακτώντας την πρώτη θέση στην Β’ Φάση των Μπαράζ και παίρνοντας το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην Ιστορία του.

 

Σύσσωμη η ομάδα του Α.Ο.Σύρου εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο.Μυκόνου για την πανάξια κατάκτηση της 1ης θέσης στους αγώνες μπαράζ για την Άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία!!! Και για την δικαιότατη Άνοδό της στη Footballleague 2!!!

Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Επιτυχία στην νέα Γ΄ Εθνική και οι νέοι στόχοι τους να πραγματοποιηθούν στο έπακρον με μία άκρως νέα επιτυχημένη χρονιά.!!!

Σήμερα με την τεράστια αυτή επιτυχία της Μυκόνου γιορτάζει και το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο , διότι το έκανε υπερήφανο σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ήρθε η τεράστια αυτή επιτυχία της Καλύτερης ομάδας του Αιγαίου του Α.Ο.Μυκόνου να αποτελέσει τον φωτεινό

φάρο και να βρει ανάλογους συνεχιστές και στα επόμενα χρόνια.

Και πάλι τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια για την τεράστια αυτή επιτυχία στον Α.Ο.Μυκόνου που μας έκανε όλους υπερήφανους και ευτυχισμένους που είμαστε Κυκλαδίτες.

ΜΕ ΤΙΜΗ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ               ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

_____________________________________________________

Το ΔΣ οι προπονητές και οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδόσφαιρου Σύρος 2002 συγχαίρουν τον ΑΟ Μυκόνου για την άνοδο του στην Γ Εθνική .Εύχονται δε να έχουν την ίδια πορεία στη νέα κατηγορία εκπροσωπώντας επάξια το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο!

Ευχαριστώ πολύ!

_____________________________________________________

Το ΔΣ του Παμμηλιακού, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδος εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ομάδα της Α.Ο Μυκόνου και στο τεχνικό της τιμ για την κατάληψη της Α΄ θέσης στα μπαράζ ανόδου που τους οδήγησαν στην Γ’ Εθνική και ευχόμαστε να έχετε ανάλογες επιτυχίες και στην νέα κατηγορία.  

ΜΗΛΟΣ την 03-06-2013

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                             ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

______________________________________________________

Εκ μέρους του ΔΣ της ομάδος του ΑΟ Πάγου, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους προπονητές και τους παίκτες του Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Κυκλάδων και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα μπαράζ που οδηγεί στην Γ’ Εθνική.
Τέτοιες επιτυχίες μας κάνουν υπερήφανους και αποδεικνύουν ότι το άθλημα που τόσο αγαπάμε και υπηρετούμε όλοι μας, συνεχίζει να εκπροσωπεί το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και εις ανώτερα!!!   

Με τιμή

Για το Δ.Σ.

Ο

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΔΑΛΕΖΙΟΣ

_________________________________________________

Το Δ.Σ και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Τήνου θα ήθελαν να σας εκφράσουν τα θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου καθώς και στο τεχνικό επιτελείο για την κατάληψη της πρώτης θέσης των μπαράζ ανόδου της νεοσύστατης Γ’ Εθνικής, και σας εύχονται ανάλογες επιτυχίες και στο νέο πρωτάθλημα.

__________________________________________________

 

Η Διοίκηση και παίκτες του Μ.Ε.Α.Σ. Αστέρας Μαρμάρων Πάρου, συγχαίρει τον ΑΟ Μυκόνου για την τεράστια επιτυχία του και του ευχόμαστε να έχει ανάλογη πορεία στην Γ’ Εθνική κρατώντας ψηλά μαζί με τον Πανναξιακό την ποδοσφαιρική σημαία των Κυκλάδων.

___________________________________________________

 

Ο ΝΕΟΣ ΑΟ ΣΥΡΟΥ χαιρετίζει την πανάξια και ιστορική άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία του φίλου σωματείου ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Συγχαίρει όλους, όσους συνέβαλαν στην τεράστια αυτή επιτυχία, και εύχεται στην ομάδα της Μυκόνου, όπως και σε αυτή του Πανναξιακού την καλύτερη πορεία στις μεγάλες κατηγορίες.

Μπράβο και πάλι μπράβο σε όσους αναδυκνείουν το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο και παράγουν ήθος!

Το ΔΣ

ΝΕΟΣ ΑΟ ΣΥΡΟΥ

____________________________________________________

 

To Διοικητικό Συμβούλιο, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού Α.Ο, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς το σωματείο του Α.Ο Μυκόνου, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους αγώνες μπαράζ και την άνοδο της ομάδας στη Γ' Εθνική Κατηγορία. Ευχόμαστε ακόμα η ομάδα της Μυκόνου να έχει ανάλογη πορεία και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, εκπροσωπώντας επάξια το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

 

 

Δια το Δ.Σ

 

 

Ο Πρόεδρος 

 

Καμπουράκης Νικόλαος
 
_______________________________________________________________
 

Το Δ.Σ και όλη η οικογένεια του Πανσιφναικού Α.Σ συγχαίρει τον Α.Ο Μυκόνουγια την άνοδο στην Γ΄Εθνική, κάτι που καθρεπτίζει όλο το Κυκλαδικό ποδόσφαιρο.Είναι μεγάλη τιμή για όλες τις Κυκλάδες & τους Κυκλαδίτες. Ευχόμαστε για την νέα σεζόν 2013-2014 ανάλογες επιτυχίες και στην Γ΄Εθνική.

Εκ μέρους του Δ.Σ του Πανσιφναικού Α.Σ

Η Πρόεδρος                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Ατσόνιου Ευαγγελία                             Τρούλλος Ανδρέας

_________________________________________________________________

 

Υ.Γ. Ότι νέες επιστολές λαμβάνουμε θα αναρτούνται σε αυτό το άρθρο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares